Yardım lütfen almanca eğitimi için görsel..

traumhaft

New member
Reaction score
0
Yardım lütfen almanca eğitimi için görsel..bütün seviye için almanca görsel eğitim setiyle ilgili konu göremedim yardımlarınıza ihtiyacım var.:biggrin:melek

birader traumhaft nickiyle de almanca öğrenme isteğin abeste iştigal olmuş=)
ben almanca bilirim istersen ders veririrm sana..ist/bakırköy

Onu Gördüm Bende Ama Ben Açamadım..ve çok Uzun Sürüyor Açabilsem Zaten Istemezdim..:(

birader traumhaft nickiyle de almanca öğrenme isteğin abeste iştigal olmuş=)
ben almanca bilirim istersen ders veririrm sana..ist/bakırköy

BEN ALMANCA BİLMİYORUM DİYE BİŞEY YAZDIĞIMI GÖREMEDİM..GELİŞTİRMEK ADINA YARDIM İSTEDİM..:biggrin:clap:goz:

kardeş yeni açtım konuyu.. bu konuyu da görünce bilgilendiriyim dedim seni...
http://www.hackhell.com/egitim-dunyasi-ve-sorunlari-yeni/560755-38-cdlik-daylight-almanca-egitim-seti.html

38 CDlik DayLight Almanca Eğitim Seti...:durdurun:biggrin

busette almanca egitim veren kadin almanca falan bilmiyor bu kadinin diksiyonu ile ögrenemezsiniz kesinlikle ve bir almanla asla konusmazsiniz

hem zaman kaybi hemde kota kaybi emin olur

almanyada yasiyorum kendim icin indirdim tekeleme ile igrenc

nsd cvı5jfvmkfmcjhcccccccccccccccccccccccccckjkkkkkkkkkkkkkkkkktttttttttttttttttttttttttttttttttttooooooooooooooooooooooooooooooonhhhhhhhhhhhhhhhhhhqssssssssssssssssssssssssss

:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:goz::goz::goz::goz::goz::clap:clap:clap:victory:victory:eek:ha:eek:ha:melek:melek:melek:saskin:saskin:saskin:saskin:aşk:aşk:aşk:aşk:aşk:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vursalak

Geri