Yardım Lütfen Çok Acil

Pit_Pit

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar selam bilgisayarıma baglı hp laser jet 3055 yazıcım var belge taratmak için bilgisayarımda ABBYY FineReader 8.0.0.731 Professional Edition TR programını kullanıyordum ama son bir kaç gündür ınsert the 'Scan' disk and click Ok yazdıgım gibi bir hata alıyorum sorunu nasıl halledebilirim Abby yide Hp yide kaç defa kaldırıp yeniden kurdum ama yok bilgisayar sistemim Windows Xp Sp3 o hatayı halledemedim yardımcı olursanız sevinirim selametle yardımlarınız için tşkler şimdiden.........:vur

yazıcıyla verilen cd den tarayıcı yazılımını yeniden yükle ve hp nin tarama programının kullan.hp ürünlerinde genellikle böyle sorunlar veriyor.hp birkaç bug ve güncellemeyle sorunu düzeltmeye çalışıyor.

Bendede Hp var Hp nin orjinal Cd sinde lazım olan bütün programlar orjinal olarak mevcut zaten başka programlara gerek yok aksi taktirde bunun gibi uyuşmazlık sorunları yaşaman çok normal en iyisi Hp nin orjinal programıdır (Pc yi biraz kasıyo Hp nin programları ama başka bi çözümü yok sanırım) :goz:

kaldır baştan kur olmadı formatla :D

kaldır baştan kur olmadı formatla :D

Sence adam şaka dıyemı Yardım ıstemıs BılMıyorsan cekıl Kenara Başkası Gerek Seyı Söylesın Mesaj Dan primi Burak cnm Benım

Senın Soruna Gelecek Olursak dosyaasından Sılınen Dosya Var Yada Pro engelemesıde Olabilir Nasıl Hal Ederım Dıyorsan kökten Kaldırmasını Nasıl yaparım dıyorsan Önce tarat ne kadar Dosyası VArsa Sıl Vürüs de Olabilir Onu tarat dıyecem kulanıyorsun anti vürüs VArsa Devre dışı Burak Bıde Öyle calıstır Olmadı Dıyorsan Al regedıt Ayarlarını düzelt Odamı Olmadı Hata Kodu ne YAz Ona Göre care üretelim

Kolay Gelsın

Hiçbiri olmaz ben XP kurdum HP PhotoSmart yazıcımı görmedi bende Vista kurdum gördü bende XP SP3 kurdum HP yazılımını kaldırıp gene kurdum gene de görmedi bende Vista yaptım gördü XP'de sorun var

Geri