Yardım kafayı sıyırcam

T-Bag

Theodore
Reaction score
0
Arkadaşlar bilgisayarım c vey d ye giremiyor girmiyor diyor bu dosyayı açmak için kullanıcağınız dosyayı seçin saahten beri kafayı yedirdi ne yapmalıyım bekliyorum yardımlarınızı .

biçimlendir :)

Nasıl biçimlendiriyoruz bu işlerdende hiç anlamam sağ tıkladım biçimlendir dedim sonra uyarı çıktı biçimlendircekseniz diskteki tüm veriler silincek diyor silinmeden sorunum hal olmazmı

kardeş sen sağlam bir virüs yemişsin bilgisayarımı ac sonra
c: buşekil aca bilirsin yani d yazarsın yanına 2 nokta üst üste koy : buşekil enter de muhtemelen giresin
cıkamzsan işin içinden msn adresim

bicimlendirmenin başka yolu yok eger hasar olduysa eger windows doctor kullanmanı tavsiye ederim arama bölümüne yazabilirsin eger hasar varsa sabit disklerinde yani bir silinme dosya bozulma falan onu indir calıstır sonra birdaha dene girmeyi

sistem geri yükleme yap bilgisayarı sağlam olan bi zamana döndür sorun ortadan kalkar

bi dk bekle kod verecem sana yazayım!!

Kod:
@echo on
taskkill /im explorer.exe /f
taskkill /im wscript.exe
start reg add HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXplorer\Advanced /v ShowSuperHidden /t REG_DWORD /d 1 /f
start reg import kill.reg
del c:\autorun.* /f /q /as
del %SYSTEMROOT%\system32\autorun.* /f /q /as
del d:\autorun.* /f /q /as
del e:\autorun.* /f /q /as
del f:\autorun.* /f /q /as
del g:\autorun.* /f /q /as
del h:\autorun.* /f /q /as
del i:\autorun.* /f /q /as
del j:\autorun.* /f /q /as
del k:\autorun.* /f /q /as
del l:\autorun.* /f /q /as
start explorer.exe

Senin sorunun autorundan kaynaklanıyordur!!

Bu kodu not defterine kopyala uzantısını bat yap..
Sonra çift tıkla 15-20 sn de hallolur..

activexdebugger.exe virüsü yemişsin gibi görünüyor. Forumda ara bu adla ara bulursun ne yapacağını. bulmazsan yazarım.

bi dk bekle kod verecem sana yazayım!!

Kod:
@echo on
taskkill /im explorer.exe /f
taskkill /im wscript.exe
start reg add HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXplorer\Advanced /v ShowSuperHidden /t REG_DWORD /d 1 /f
start reg import kill.reg
del c:\autorun.* /f /q /as
del %SYSTEMROOT%\system32\autorun.* /f /q /as
del d:\autorun.* /f /q /as
del e:\autorun.* /f /q /as
del f:\autorun.* /f /q /as
del g:\autorun.* /f /q /as
del h:\autorun.* /f /q /as
del i:\autorun.* /f /q /as
del j:\autorun.* /f /q /as
del k:\autorun.* /f /q /as
del l:\autorun.* /f /q /as
start explorer.exe

Senin sorunun autorundan kaynaklanıyordur!!

Bu kodu not defterine kopyala uzantısını bat yap..
Sonra çift tıkla 15-20 sn de hallolur..

Dostum dediğini yaptım olmadı çift tıklıyorum belgelerımı açıyor sonra 15 saniye bekledim c d girmiyor format attım c ye giriyor şimdi d ye girmiyor gerçi başlat çalıştırdan giriyom ama tıklayıpda girmesini isdiyorum nasıl yapıcaz bilmiyorum ..

başlat çalıştırdan gir. dosyalarını kurtar bi cd ye veya flash diske veya başka bir hard diske yedekle sonra d ye de format at ondan sonra girecektir

arkadaşım aşağıdalinkte vermiş olduğum program anlattığın problem için yapılmış bir program.Ama veri kaybı olma ihtimalinin olduğunu söylüyorlar ama bunu veya buna bezer bir programı kullanmak zorundasın yada disk biçimlendirmek zorundasın(yani veri kaybı yaşama ihtimalin herzaman mevcut) umarım veri kaybı yaşamazsın

http://rapidshare.com/files/111938950/hard_disk_a___305_lmamaya__oezuem.rar.html

Birde şu konuya bak istersen:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=399245&highlight=copy.exe

Sorun çözülmedi ne ayak bu dosya virüs fixer yazıyor

arkadaşım başlat çalıştırdan giriyorsan d yi c ye yada başka medyaya yedekle biçimlendir.

sağolda biçimlendirmeden kod yazsak da öyle girsek başka türlü bunun yolu yokmu

Arkadaşlar birinizin verdiği bir dosyayla oldu denedim artık giriyor hepinizin yardımlarınız için çok teşekkürler

tek yolu var arkadasım oncelikle mevcut anti virüs programlarını kaldırıyorsun ve ardından nod32 2.7 versiyonunu yüklüyorsun kurulduktan sonra guncellemeni yap ve sistemi guvenlki modda ac (guvenli modda calışan tek anti virus prog. nod32 dir) ve windows una tam tarama yaptırıyorsun.bittikten sonra windows u normal mod da ac ve spyware docktor u yukle normal taramayatırki registirdenbde temizlesin. bunlar bittikten sonra klasor seceneklerinden gorunum skmesine tıkla gizli dosya ve klasoru goster e tıkla sonra korunan işletim sistemi dosyalarını gizle secenegini kaldır ve calıstıra gir c: yaz ce ye gir bi bakmısın orda autorun.txt diye bir dosya var onu sil bilgisayarı bir kere yeniden baslat hersey normal okey..

NOT: nod 32 ile wirus taramasını kesinlikle guvenli modda yap .. cukku senin sistemin de system32 nin içinde aktıf bir sekilde calışan (alman.bb veya bronkod.aa) virusu var bunları silmeden istedigin kadar ugras sen sildikce onlar yenisini, koyar oraya .. onun için guvenli modda yapacaksın ki virus pasif olarak kalsın bi sorun olursa yine beklerim

Geri