yardım ! home premium nerden bulabilirim ?

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
Merhaba.. Arkadaşımın bilgisayarında windows vista home basic yüklü. Ama pc'nin kasasında home premium ürün anahtarı var. Cd 'yi yanlış mı verdiler acaba ? Ben home premium 'u nerden bulup indirebilirim ? Dvd'ye çekip home premium'u format atcaz. Yardım edebilecek var mı ? İndirip cdye çekince format atabilir miyim ? Linklerini nerden bulabilirim. Özelden yada burdan yardım ederseniz sevinirim.

bir yerden home premium'u bulup indirdim doğrudur inşallah..

Ama bay_fevzi[vt] yazıyor.. Disk kalıbı yazıyor altında tıklayınca dosyanın üstüne :

ÖNEMLİ HATA : Nero Startsmart çalışamaz ! Hatalı kurulum ve geçersiz lisans yazıyor..

Ben bu dosyayı nasıl dvd'ye aktarıcam format cdsi oluşturmak için ? Nero programımı lazım yani ücretli nero programımı indircem ?

Ashampoo Burning Studio 9 ya da BurnAware Free programlarından birini indirerek halledebilirsin.Neroda bu tür sorunlar oluyor genellikle.

.nrg uzantısı nero ile açılıyor galiba ama neroyu full bir türlü kuramadım açamıyorum :(

yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sonunda yapabildim.

Nrgtoiso'yu indirip iso 'ya çevirdim uzantıyı. Ardından öyle cd'ye çektim.. Yapabildim yani sonunda :)

Geri