Yardım etmek ısteyeceksınız Mutlaka okuyunuz

genshro

New member
Reaction score
0
Arkadaslar ben bır turızm acentasında calısıyorum, ıs yerımızın sahıbı arap, 5 ay once ıshe basladım sıgortamın yapılması ıcın gereklı evraklarıda tamamlayıp ıs bası yaptım..

5 ay sonunda bır baktım kı ssk prımlerımı odememısler gırıs bıle yapmamıslar verdıklerı 700 ytl maasımıda odemeyı reddedıyorlar. Rezervasyonlarımda hata var dıyerek, ıhbarsız ısten cıkardılar benım gıbı 12 kısı daha ısten cıkartıldı

Isten cıkarmalarındakı asıl sebep ıse ramazan ayının gelmesı ve ıslerın dusmesı aslında ..

Bu sırkette kullanılan emaıl adreslerını hacklemek ıstıyorum eger hacklersem butun dıs baglantıları sekteye ugrayacak ve bızım uzerımızden elde etmıs oldukları haksız kazancı bır sekılde cıkarmıs olacagım..

Bılıyorum keylogger paylasımı yasak ama bu onemlı bır durum ve bana cok ıyı bır keylogger lazım yardım edersenız sevınırım

arkadaşım bence bu boş işlerle uğraşma hakkını brokratik yollardan aramalısın

selametle__

O şirketteki e mail adreslerini hacklemeyi bi köşeye bırakıp evvela kazanılmış hakkını gasp eden bu firmayı SSK ya şikayet et

aynen katılıyorum hacking kural-1 asla ilk seçenek olarak hack yapma ...
baktın şikayettende bişey çıkmadı tüm yolları denedin olmadı o zaman arkandayızda böyle birşey için gerek yok zaten bunu bir keyloggerla yapılabilecek kadar basitede alma ... ;)
benden söylemesi ...

bence onu mahkemeye ver elinde senin ssk nı da ödeyeceğim die bi sözleşme yada belge varsa kesin kazanırsın davayı.

son günlerde maliye denetimleri baya sıkı. ssk pirimlerini yatırmadılarsa zaten suçlu olarak görüneceklerdir. senin şikayetin halinde emin ol o şirket zaten büyük ceza ve zarar görür. bence de bürokratik yollardan hakkını ara... keyloggerla felan uğraşıp da sen suçlu duruma düşme. aksi durumda onların şikayeti halinde esas suçlu sen olursun...

Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlğına bir dilekçe ile başvurabilirsin veya eğer elinde
kanuni bir şekilde düzenlenmiş iş akdi ( sözleşmesi ) var ise iş mahkemesine gidip
dava açabilirsin hakkını hukuki yollardan aramanı öneririm sana.

Geri