yardım!!! ekran gidip geliyor...

c7ftc1

New member
Reaction score
0
benim packard bell r9755 bi laptop ım var... sorun şu ki bilgisayarı yeniden başlatınca masaüstü göründügünde windows un tipi kaymış oluyor ve ekran 5-6 saniye aralılarla gidip geliyor... yada mesela gece download yapması için bilgisayarı açık bıraktıgımda ( kapagını indirdiginde hiçbirşey yapma ayarını aktive edip, kapagı kapatarak ) bilgisayarı açtıgımda ekran yine aynı şekilde gidip geliyor... hiçbirşey yapmak mümkün olmuyor tabi... ama bilgisayarı kapatıp 2-3 dk bekleyip açarsam herşey düzelmiş oluyor... sorun nereden kaynaklanıyor olabilir acaba??? bikaç kere format fln da attım ama yine aynı...

.......................

Format atmayı denedin mii...Driver sorun gibi ssankii...

Flood yapmışsın bu arada..;)

DayWalkerr' Alıntı:
Format atmayı denedin mii...Driver sorun gibi ssankii...

Flood yapmışsın bu arada..;)

yazdım sorunun sonunda. bikaç kere attım format ... kaldırdım yeniden yükledim ama hep aynı... konu ikinci sayfaya düşmüştü kimse bakmadan, dedim belki bi bilen görür üstlere çıksın konu, oyuzden yani flood:D

c7ftc1' Alıntı:

yazdım sorunun sonunda. bikaç kere attım format ... kaldırdım yeniden yükledim ama hep aynı... konu ikinci sayfaya düşmüştü kimse bakmadan, dedim belki bi bilen görür üstlere çıksın konu, oyuzden yani flood:D

Neyse ben bii şey daha yazim gene üste çıksın madem...

Üzgünüm bu laptopalrdan anlamıyom...Eğer anlayan biri çıkarsa ben de soru yağmuruna tutacam...

Neyse sana kolay gelsin..hayırlı geceler...;)

Geri