Yardım edin nolur acill

korkusuz10

New member
Reaction score
0
şu resimde bilinmeyen aygıt var onu bir türlü bulamıyorum card reader ın heralde çünkü bilgisyarıma girdiğim zaman card reader gözükmüyor aygıtı kaldrıp sonra taratıoyum hep bilnmeyen aygıtı otomatik buluyor

1627d3p.jpg

Sürücü Cd sini takın, sağ click yapıp güncelle deyin o otomatik olarak hangi sürücü olduğunu bulup yükleme yapıcaktır. Birden fala sürücü cd'niz var ise deneme yanılma ile devam ettirin.

eski anakartım cd si xp nin donanımlarını destekliyor şimdiki vista

Donanımı sürücülerini yüklemeden düzgün çalışmasını sağlamak mümkün olmayacaktır.
"Çalıştır" satırına "dxdiag" yazın bilgisayarınızın donanımsal bilgileri çıkıcaktır ekrana.Donanımınız hakkında bilgi aldıktan sonra, gerekli yerlerde vista uyumlu sürücüleri internet üzerinden araştırmanızı tavsiye ederim.

Anakart
GIGABYTE 8VM800PMD

Yapman gereken basit arkdaşım anlatamadım sanırım,
Anakart sürücüsünü vista uyumlu indirip,bilinmeyen aygıtı güncelle diyerek sürücülerin yüklenmesini sağlamak.Ben adına araştırmak isterdim ancak şu anda onu yapabilicek kadar müsayit değilim.

http://www.gigabyte.com.tr/ Web sitesinde kolayca bulabileceğine garanti veririm.Kolay gelsin

Cart Reader Olsa Otomatik Tanırdı Card Reader Ler Voltaj Yazılım Ile çalışır Otomatik Tanıması Lazım Aygıtta Sorun Ola Bilir

Geri