yardım edin dosyalar acılmıyor

fire34

New member
Reaction score
0
arkadaslar xp de,2 ayrı kullanıcı yaptım, 2. kullanıcıdaki bazı dosyaları ozellik bolumunden sifrele dedım,daha sonra 2. kullanıcı adımı sildim,simdi sıfreledıgım dosyaları acamıyorum,sıfrede gırmemıstım,yazıların baslıkları yesıl gozukuyor,word ve excel dosyaları var,sıfre cozmek ıcın programlar kullandım olmadı.
arkadaslar lutfen yardım edın dosyaları acmam lazım .... tesekkurler

Sidiğin kullanıcının dosyalarını tut dedin mi demedin mi? şimdi Advanced EFS Data Recovery programını bul google dan felan arat kur crackini de bul bi yerden ve kurtar. Sakın formatlama işletim sistemini yoksa dosyaların üzerine soğuk su içersin.

Kolay gelsin.

rune dosyaları tut demedım ama dediğin programı yuklüyorum
cok tesekkurler,ellerine saglık...

Arkadaşlar benimde sorunum aynı ben format attıktan sonra d ye aktardıgım resimlerim felan yeşil renk olmuş açılmıyor sag özelikler tıkladıgımda dosya şifreli secenegi işaretli kaldırıp uygula deyince de hata veriyo düzelmiyor lütfen yardım edin resimlerin çok önemli ya ben o klasörumu format atmadan önce gizli yapmıştım ama d surucusunde oldugu için etkilenecegini bilmiyordum 4 gundur bu konularda araştırıyorum çogu yerde üzerine soguk su iç diyor ama bu resimler felan çok önemli isteyen olursa birini gönderebilirm yeterki yardımcı olun lutfennn :bow

Geri