Yardım edin bi bakıverin hüstadlar Data Doctor Recovery Pen Drive v3.0.1.5

sedrik

New member
Reaction score
0
Yardım edin bi bakıverin hüstadlar..hatayı nasıl düzeltebilirim

hüstadlar hep programın açılışında anlayamadığım bi hata veriyor bu program (Data Doctor Recovery Pen Drive v3.0.1.5)

HATA ŞU ARKADAŞLAR:

uov2a.jpg

Dostum sorununu ayrıntılı acıklarsan yardımcı olabılırız...

hoca ne hatası veriyor resim uçmuş galiba

arkadaşlar resmi yükledim ilgileniverin size zahmet nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler...

şimdi bak artık gözüküyor hocam :D

Dostum sorun bu pencerenın sürekli acılmasımı bence bu pencerede bır sorun yok dıyorkı sıstemınıze bırlestırıldı dıyor memory card dakıler dıyor...kısaca..

valla hüstad programı hiç kullanamadım ki bu hata yüzünden orda kalıyor yani RETRY diyorum ama yine aynı hata ile karşılaşıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum birleştirildi diyor ama ne birleştirildi hiç bişeyin birleştirildiği yok be hocam...

valla hüstad programı hiç kullanamadım ki bu hata yüzünden orda kalıyor yani RETRY diyorum ama yine aynı hata ile karşılaşıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum birleştirildi diyor ama ne birleştirildi hiç bişeyin birleştirildiği yok be hocam...

Data Doctor Recovery programı ise sadece flashdisk ve hafıza kartlarından veri kurtarmak için tasarlanmış olup silinen verilerinizi bu yazılımla kurtarabilirsiniz.

Dostum daha programın ne ıse yaradıgını bılmıosun :D memory cardlardakı bılgılerı gerı getırmeye yarıyor ...belkıde hedefı gormedıgı ıcın acmıyor olabılır...burdan bunu anlıorum

hocam programın ne işe yaradığını gayet iyi biliyorum ben sen rahat ol forumda misafirim diye hiç birşey bilmiyor değilim adında anlaşılıyor zaten uğraştığın için teşekkürler çözdüm olayı zaten...

Geri