Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok azda olsa net yavaşlıyor fakat tuvalette bile camla konuşablyosun veya yatakta veya balkonda,,,hatta komşuna internet bile satabiliyosun,yani ben öle yapmıştım...
1.kablosuz cok tehlikelidir
2.bağlantı hızı düşüktür
3.bence kabloluya dewan eğer biriyle paylasmak iştersen kablo cek 90 m sınırı war...
kolay gelsin...
Valla güvenli olup olmadığı tartışılır
Ama kablosuz modemi de kablolu kullanabilirsin.. Sen kablosuz al, olmazsa kablolu devam edersin.
Modemi kablolu alırsan, kablosuza çeviremiosun =) en azından bu avantajın var..
Arkadaşım Türkiye koşullarında net zaten çok yavaş olduğu için kabloluyla kablosuz arasındaki hız farkını bizim gibi ev kullanıclarının fark edebilmesi mümkün değil bu yüzden bir ev ağında kablosuz net kullanmak aşırı bir hız farkı çıkarmaz. Güvenlik konusuna gelince eğer profesyonel yardım ile kablosuz modemini ayarlarsan edersen hiçbir güvenlik tehditi olmaz neticede her apartımanda senin kablosuz ağına girebilecek bir hacker yoktur. ha olduda var diyelim ve senin dsl hesabın limitli arkadaş köklemiş downloadı senin hesabından çekiyor bu gibi durumlar bizim telefon hattımızı başkasının kullanması gibi bişey. Limitli dsl kullanan herkese tavsiyemdir sürekli limitini takip etmeleri aksi halde bir bakmışsınız faturanız kabarmış http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login_tr.jsp bu adresten herkes kotasının güncel limitine bakabilir. Özetlersek kablosuz modem biz ev kullanıcıları için kablo kirliliğini önlediği ve bağımsızlığı olduğu için büyük avantaj. Ben evimde Laptopum için kablosuz ağ kullanıyorum ve oturma odamdan çatır çatır download yapıyorum hiçde önemli ölçüde hız farkı yok. Saygılar.