Yardım edermisiniz =(

ѕωîммєя

ƒяσѕ¢нмαηη
Altın Üye
Reaction score
0
Msn ni açıyorum birisine iLEti atmak için konusma penceresini acıorm 3-4 sn içinde kapanıyor :(

Arkadaslar bana benim iLeti attığımı söLüyorlar..
Yeni resimlerime bakmak istermisin diye resim yolluyormushum .. :(
Ama ben msnde konusma penceresi biLe acamıorm.. :(

Sorun nedir ve nasıL giderLir yardımcı oLursanız sevinirim :hhuzgun

pcnde virüs var virüs taraması yap ayrıca arkadaslarınıda uyar senin msn den yollanan rar dosyalarını açmasın onlara da aynı virüs bulaşır geçmiş olsun

Aşağıdaki gibi bir çözüm sunulmuş ama öncesinde kasper ya da nod gibi ii antvirüs prog.larıyla tarama yapmanı öneririm..

Öncelikle photo.zip şeklinde hiç bir dosyayı kabul etmeyin. Ettiysenizde virüsü temizlemeden sakın açmayın. Çünkü bu virüs siz yollamasanız bile, kişi listenizdeki herkese aynen size gediği şekilde kendini yolluyor. Şimdi gelelim kurtulma yöntemlerine...

1. Başlat menüsünden Çalıştırı açın Regedit yazın. Sırasıyla, HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - Microsoft - Windows - CurrentVersion - ShellServiceObjectDelayLoad klasörünü bulun. Sağdaki pencereden "printers"="{CLSID}" bölümünü silin. Daha sonra "regedit" yazarak girdiğiniz bölüme dönün ve oradan HKEY_CLASSES_ROOT bölümüne gidin. Burada printers bölümünü bulup tekrar printers ID'yi silin.

Şimdi bilgisayarınızı yeniden başlatın. Açıldıktan sonra, "Bilgisayarım"a girin oradan Windowsun kurulu olduğu sürücüye (genellikle C'ye) girin. Windows klasörünün içerisinde bulunan,

%System% otiffy.dll
%System%printers.exe
%userprofile% ew.txt

%Windows%images0{rastgele bi numara}.zip (büyüklüğü:119KB)
%Windows%photos0{rastgele bi numara}.zip (büyüklüğü:119KB)
%Windows%album{rastgele bi numara}.zip (büyüklüğü:119KB)
%Windows%photo{rastgele bi numara}.zip (büyüklüğü:119KB)
%Windows%pictures0{rastgele bi numara}.zip (büyüklüğü:119KB)
%Windows%picture{rastgele bi numara}.zip (büyüklüğü:119KB)

Dosyalarını silin. Ve sonunda virüsten kurtulduk. Artık virüs yok.

geçenlerde bana da aynı şey olmuştu
msn ne virüs bulaşmış
nod32 ile tarat
tertemiz olur :goz:

Geri