Yardım edermisiniz LÜTFEN ntcheck.dll ve dllhost.exe hatası

LastOttoma

New member
Reaction score
0
Aradaşlar konuyu nerye açıcağımı bilemedim 2 yere açtım kusura bakmayın . Bilgisayar her açılışında ntcheck.dll hatası veriyor birde dllhost.exe bu hataları KESİN düzeltmem lazım yardımcı olurmusunuz Lütfen

kardeş bence bunlar virüstür msconfic ten bunları devre dışı bırak

Teşekkür ederimde dediklerini anlamadım bir mahsuru yoksa daha açıklayıcı bir şekilde anlatırmısın pcden çok iyi anlamıyorum

başlat> çalıştır komutundan msconfig yazıp açtıktan sonra başlangıç sekmesinden yapacaksın

virüs falan değil Windows'un dosyaları bunlar

Hajı sağol dllhost.exe kapattımda diğerini bulamadım bu arada __crazy sorunu biliyorumusun biliyorsan yardımcı olurmusun hajı

windows cd sini takip onarmayi denedin mi ?

nod32 yi kur güncelle tarama yap.Virüs nod32 yi kurmayıda engellerse tek çare format..

güncellenmişmi?Patch felan yapmışşsan güncel değildir o sadece güncel gözüküyodur.Bilmiyorum formattan başka şansın yok gibi gözüküyor..

güncellenmişmi?Patch felan yapmışşsan güncel değildir o sadece güncel gözüküyodur.Bilmiyorum formattan başka şansın yok gibi gözüküyor..

Rahat olun güncelledim biraz önce gene güncellenmiş şimdi gene taratıcam ama formattan başka çare yok hala

arkads geçmiş olsun
combofix kullanmanızı tavsiye ederim

Geri