Yardım Edermisiniz!!! Help Me

System33

New member
Reaction score
0
4bib42r.jpg

Masaüstü resmim değişmiyor sadece bu kısımda tıklamama engel oluyor destop kitlemiş nasıl düzeltebilirim. dün crack sitesinden dosya indirdim ve virüs yedim kasper uyarı vermedi önce yükledikten sonra makinam sapıttı sistemi tarattım cıyakladı durdu ve virüsler buldu hepsini temizledim.. masaustu arka planım değişmiyor çokta önemli diil ama kıl etti çözümü ne olabilir.. :hh?

ekranda görüne desktop dosyasına tıkla göz at de ve bulunduğu yerden sil düzelmesi lazım yoksa adaware dene diyebilirim

yada aratma sayfasından desktop adlı dosyayı bulup silebilirsin

kardes adware de işe varamazsa virus yemişin belli virusu yok etmek için nod32 vada avast deme olmadı sana format yolu gozukuyor

Tıklama yapmadığını yazmıştım yukarıda gözat , dekstop , yukselen ay windovsxp vs vs hiçbirşeye tıklanmıyor...

aklıma geldi pcpitstop opt. denedin mi forum da var vada unlocker işe yarar mı diye dusunuyorum ama visisu ancelikle halletmelisin

arama yani search bölümüde mi çalışmıyor

birde bunu dene
başalt/çalıştır/regedit
hkey_current_user/controlpanel/desktop
sağ taraf geç walpawer isimli dosya var ona çift tıkla ve dosyanın bulunduğu yeri sil
o zaman aktif olması lazım

Teşekkürler dostum ilgin için ama yine olmadı format yolu gözüktü..

BlueFly' Alıntı:
Teşekkürler dostum ilgin için ama yine olmadı format yolu gözüktü..

Dostum belli virüs orayı dağıtmış...:)

Ama eğer seni engellemiyosa format atmana gerek olmaya bilir..Yani şöle..Arka Plan olarak kullanmak istediğin resmin üzerini sağ tıklayarak masa üstünde kullan de..İşe yaraması lazım...

Olmadı nod32 yi kurup update etmesini bekle..Nod32 önce virüsü tespit edip serverlerden birine gönderiyo orda icabına bakıp antisini uyduruyolar..Ardından update ettiğinde düzeiyo..Bir iki gün sürüyo ama olsun.

Neyse geçmiş olsun...İnşallah çözersin..;)

kardeş sen yüksek ihtimal virusu temizleyecem diye ekran görün tüsünün dosyasını silmişsin ya o dosyayı bulup yükleyecen yada format atacan

deccal_kur' Alıntı:
kardeş sen yüksek ihtimal virusu temizleyecem diye ekran görün tüsünün dosyasını silmişsin ya o dosyayı bulup yükleyecen yada format atacan

Haklı olabilirsin kesin öyle bir durum oldu..kaş yaparken göz cıkardık. virüsler dosyaya yapıştı ve silinirken birlikte silinip vefat olayı gerçekleşti..:vur
DayWalkerr' Alıntı:

Dostum belli virüs orayı dağıtmış...:)

Ama eğer seni engellemiyosa format atmana gerek olmaya bilir..Yani şöle..Arka Plan olarak kullanmak istediğin resmin üzerini sağ tıklayarak masa üstünde kullan de..İşe yaraması lazım...

Olmadı nod32 yi kurup update etmesini bekle..Nod32 önce virüsü tespit edip serverlerden birine gönderiyo orda icabına bakıp antisini uyduruyolar..Ardından update ettiğinde düzeiyo..Bir iki gün sürüyo ama olsun.

Neyse geçmiş olsun...İnşallah çözersin..;)

Beni engellediği yok kardeşimde fıtık oldum ondan yani. Resimler arka plan olmuyo dostum çok denedim. Neyse ilgilenenlere teşekkürler

başka fikri gelen varmı?

kusura bakma kardeş ama başka yapabilecegin bişey yok gibi gözüküyo...

Geri