yardım arkadaşlar

kahinx0

New member
Reaction score
0
selamlar bende deepfreze falan yok ama bilgisayarı res yaptığım zaman deep reze varmış gibi aynı çıkar ya aynen öyle açılıyor yani format dahi atamıyorum bende ki programlar şunlar spyboot annie cleanup nod32 spyboottan şüpheleniyorum bi arkadaşım bunların içinde olduğu bir cd vermişti ondan sonra oldu böyle nasıl format atmam lazım yardımcı olursanız sevinirimm saolun

selamlar bende deepfreze falan yok ama bilgisayarı res yaptığım zaman deep reze varmış gibi aynı çıkar ya aynen öyle açılıyor yani format dahi atamıyorum bende ki programlar şunlar spyboot annie cleanup nod32 spyboottan şüpheleniyorum bi arkadaşım bunların içinde olduğu bir cd vermişti ondan sonra oldu böyle nasıl format atmam lazım yardımcı olursanız sevinirimm saolun
bu sitede kimse bişey bilmiyomuşş

böyle sitem etmene gerek yok bence, eğer bu sitede bilen olmadığına kanaat getirdiysen AHLAKEN site yöneticisi ile üyeliğinin iptali için görüşmüştürsün, yazdıklarına göre senden onu bekleriz, valla benimde çok sorunum oluyor sadece cevap beklemek yanlış biraz araştırmak da gerekmez mi üstadım ?

sorununda da nasıl format atacağım demişsin iş format aşamasına geldi ise bütün yollar romaya çıkar.

Arkadasın o cd yi verdigi tarihi hatırlıyorsan makınaya sistem geri yukleme yaptır
Yok buda işe yaramadı dersen baslangıcdan hangı programlar calısıyor dıye bır bak yabancı gorduklerıni kapat
Hala bir duzelme yoksa nasıl format atacagını soleriz..

Format atmadan önce BIOSdan pcni açılışta CD-ROMdan başlat.. Neden format atamıosun?
Sorununu doğru düzgün yazan kimse sorununu çözmeden ayrılmadı burdan

Geri