Yardımınıza Ihtıyacım Var?

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
Selam,

Telefon alıcamda

Samsung D900 almayı dusunuyorum yada Sony Ericson K790i

2 si arasinda teredtüddeyim,

siz hangisini tavsiye edersiniz

Baska guzel telefonlarıda tavsıye edebılırısnızı?​

Ben Samsung telefonlarını daima tercih etmişimdir ;)

Valla ben şu anda nokia kullanıyorum ama samsung baya ilerletti, hatta nokia'yı geçen şeyler yaptı. D900 ii telefon. Sony Ericsson kullanmadım ama pek tavsiye etmem.

tasarım istiyosan d900 al performans istiosan k790i al
d900 çok şık bi telefon ama k790i muhteşem bi ekran ve resim çekme özelliğine sahip

d900 tek geçerim çok güzel telefon mutlaka onu al sony ericsson lar da güzel ama joystick bozulunca tamir edilmiyor bir daha. d900 al bak keyfine

d900 süper özelliklede ekran olarak çözünürlüğü çok iyi ama ses olarak diyorsan bence samsung yetersiz

d900 alan bir kaç arkadaş hep arıza ve sonrasında servis sorunundan tlf.ları iade edip değiştirdiler!!!ses te cızırtı yapıyor..ben k610i kllnnyrm çok memnunum, bence ercsn dan şaşma üstad.

valla kaçan asık .. ben kendıme delı dıyordum aha benım gıbı bırısı daha .. bende 1 ay once bu terettute gırdımm..ıkısı arasında secım yapamadım tam 1 hafta secım yaptım onume gelene sordumm...ve d900i almakta kararlastırdım...benden sana tavsıye d900i. ama telefoncuya gıttıgınde fıkırlerın degısebılır...ben yasadım cunku. k790 i alıyım dıe dusunuyodum ama telefoncuda degıstı fıkrım...d900i den memnunum .....bu arada burcun koç mu

ikisinede bakma iki side yaramz samsung da menü problemi çekersin ericson dada yazılım sadece java ve menü yazılımı bende çoğu telefonun yazılım şematiği var ben sadece bilgisayar değil telefonlada uuraştım tavsiyem nokia nokia dan şaşma :):D şimdi türkiyeye "E"
serisinin yeni modelleri gelicek bence biras bekle o seriler gelince onlardan alır sın eğer ucuz ve güsel bişi arıyosan "6670",yada "N" serisinden birini alabilirsn 6670 bende var yazılım desteği çok sağlam (7610 dan kat kat daha iyi) 6630 u biras geçio ama hoparlör stereo deil kamer 1,2:8 mp sym bian desteği sağlam ve telefon virüslerinden otomatik korumalı diğer symbian tel. ler gibi değil nokia nın kendinden virüs koruması olan ilk telefonu bide bir iki tane daha bööle model var... tavsiyem ya N serisinden yada 6670 al ,E serisi gelince eğer durumun iyiyse E serisinden de bişiler alabilirsin...

valla ben nokia kullanıyorum nokia bana göre çok kolay geliyor bence n70 güzel bir telefon onu tavsie ederim

Geri