Yardımınıza İhtiyacım Var (Hindistanda Eğitim..)

Zeytin

Zeytin&Limon
Reaction score
0
Arkadaşlar Hindistana gitmeyi planlıyorum eğitim orada kaliteli ve ucuz olduğunu duydum.
Yazılım ve Bilgisayar muhendisliklerinin fiyatları sistemleri hakkında bilgisi olan arkadaslarımız buraya paylasabilirmi?

la ne işin var orda ortak burda oku gitme biyere:)

gel seni rusyaya göndereyim.. =)
Denklikte veriyor St petersburg üniversitesi dünyada ilk 100 üniversitesi içerisinde ve fiyatıda
2500 Eurodan başlıyor :)
detaylı bilgiyi www.alternatifecs.com dan bulablirsin burasıda bizim site : )

arkadaşım orda okuyor ulaşamıyorum ^^

ulaşabilsem ah öğrenicemde..

öyle demeyin bill amca oraya kampus kurmuş yani yazılımın merkezine :)
sadece okumak da değil ticaret içinde gidicem biliyorsunuz hindistan inci üretiminde de bir numara :)
hayat ucuz 300 dolara orada aylık villa var şöförü ve hizmetcisi de dahil :)
bu sebeplerden dolayı gitmek istiyorum ama okul ücretlerini bilen birisi varsa yardımcı olursa cok sevinirim..

Gєηco;3276247' Alıntı:
gel seni rusyaya göndereyim.. =)
Denklikte veriyor St petersburg üniversitesi dünyada ilk 100 üniversitesi içerisinde ve fiyatıda
2500 Eurodan başlıyor :)
detaylı bilgiyi www.alternatifecs.com dan bulablirsin burasıda bizim site : )

msne gelde konusalm bakalm :)

Lamagro kardes meraba bende hindistanla ilgileniyorum edindiğin bilgilerden yararlanabilirsem sevinirim. MSN [email protected]

Ben de gitmek istiyorum hindistana veya rusya da olabilir son üniversite senem orda tamamlasam olur mu? biliyorsanız yardım edin lütfen

Zeytin:
Nasıl gittin msn veririmisn konuşabilrmiyiz. banda anlatırmısn. bende gidicem okumaya, Yardım Plz :D

merhaba. ben de hindistana gitmek istiyorum. yazılım eğitimi için. kafamda tek cevasız bir soru var. lise eğitimi 3 senelik oldugunda ordakı üniversiteler kayıt kabul etmiyolar mı? yardımcı olursanız cok sevinirim...

Ben akdenız unıversıtesı makıne teknıkerlıgını bu yıl bıtırdım,Ayrıca yetenek sınavıyla grafık tasarım bolumunude kazandım ancak ben yazılım muhendıslıgı okumak ıstıyorum.Dahada onemlısı bana dıger buyuk ulkelerın kapılarını acacak bı unıversıte ıstıyorum bunun ıcın hındıstanı arastırıyorum,Hem hesaplı hem kalıtelı bı egıtım ıle dunyanın önde gelen sırketlerının temsılcılerının gozlerının bu ulkede oldugunu duydum. Butun bunlar dogrumu?? olumlu olumsuz elestırılerıızı beklıyorum sımdıden tskrlr

Geri