Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar

mccem

New member
Reaction score
0
Bilgisayarımda antivirüs programı kurulu değildi ve flashtan bilgisayarıma virüs girdi. sabit sürücülere çift tıkladığımda yeni bir sayfada açıyor, gizli dosyalar gözükmüyor. kaspersky ve nod32 'i krdum ancak güncelleme yaparken hata weriyor ve kitlenme yapıyor. c'ye format atarken d sürücüsüne dos da baktım ve .bat uzantılı bir dosya gördüm. sorunun bunla alakası war mıdır? nasıl kurtulabilirim?
Şimdiden çok teşekkür ederim:clap

kardeş bende bunun ilacı var..format atmanada gerek yok..bi arkadaşımın başına gelmişti aynı sorun..
yardımcı olabilirim istersen..

kardeş o bat uzantılı ise büyük bi ihtimal metin belgesidir oda=vürüs nası temizliyecegin konusunda bi bilgim yok ama sorunun onla alakası %100 vardır..................

Bilgisayarımda antivirüs programı kurulu değildi ve flashtan bilgisayarıma virüs girdi. sabit sürücülere çift tıkladığımda yeni bir sayfada açıyor, gizli dosyalar gözükmüyor. kaspersky ve nod32 'i krdum ancak güncelleme yaparken hata weriyor ve kitlenme yapıyor. c'ye format atarken d sürücüsüne dos da baktım ve .bat uzantılı bir dosya gördüm. sorunun bunla alakası war mıdır? nasıl kurtulabilirim?
Şimdiden çok teşekkür ederim:clap

Arkadaşım;
http://rapidshare.com/files/167665367/klasoer_viruesuenue_siler.rar.html

burdaki dosyayı indir,dosyadaki metin içinde nasıl uygulayacağın yazıyor..işin bittikten sonra bilgisayarını kapat aç sorun düzelir..
umarım sorununa çözüm olur..

combo fix i dene arkadaşım tam linki aklımda deil ama hackhell den bir arkadaş paylaşmış sağ olsun sen bi aratt site içerisinde o sorununu çözer...

Geri