Yaralıyı alkollü diye almadılar!

AngeL Of Death

Wishmaster
Altın Üye
Reaction score
0
İstanbul'da 112 Acil Servisi'ne bağlı iki sağlık ekibi, motor kazasında beyin kanaması geçiren yaralıyı 'Sarhoş bu. Bakmayız' diye bıraktı.

Cep telefoncu İsmail Şahinoğlu, geçen çarşamba dükkanı kapatıp motosikletiyle yola çıktı.
Haliç'te kaza yapan genç adam kafasını yere vurup bayıldı. Polisin çağırdığı 112 ekipleri 'Sarhoş bu' diye yardım etmedi.

ALKOLSÜZ ÇIKTI

Polisler de alkolsüz çıkan yaralıyı evine bıraktı. Evinin girişinde baygın bulunan Şahinoğlu hastanede 5 saat süren bir ameliyata alındı. Beyin kanaması geçiren yaralı hala komada. 112 ekipleri için soruşturma başlatıldı.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SORUŞTURMA

Habertürk gazetesinin gündeme getirdiği olayın ardından, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, kaza sonucu yaralanan sürücünün "alkollü olduğu" gerekçesiyle ambulansa alınmadığı iddiası üzerine, soruşturma başlattı.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, bugün bir gazetede, "Yaralıyı alkollü diye almadılar" başlığıyla yer alan haberin, yakından takip edildiği bildirildi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın talimatıyla İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı belirtilerek, soruşturma sonucunda olayla ilgili ihmal ve kusuru tespit edilenler hakkında gerekli yasal işlemin uygulanacağı kaydedildi

BHABER​

112 ekipleri hemenhemen çoğu türbanlı normal bence alkol alan insan değil zaten

yazik yazik

''hastayı başı kapalı diye hastaneye almadılar''

bunları çok duyduk hepsine yalan dediler , bakalım bunun sonu nereye varacak .

112 servisi türbanlı olunca böyle oluyor galiba.

Ben takımlara bile çember sakalı yaptımki hacı olduğunu bilsinler. Ne olur ne olmaz belki türbanlıya denk gelir haram der mundar der felan her türlü ihtimal söz konusu.

Türbanla başörtüsüyle nasıl bağdaştırdınız mevzuyu onu anlamadım.Alkollü olan hakikaten sizsiniz galiba.Böyle bir zihniyet böyle bir düşünce tarzıyla hayatta kalmayı nasıl başarıyorsunuz merak ediyorum.Yaralıya alkollü diye yardım etmeyen kim olursa olsun hayvandır o ayrı bir mevzu. Ama alkollü diye müdahale edilmemesinden acil yardım ekibinin önce bayanlardan oluştuğunu sonrada o bayanların türbanlı olduğunu çıkardınız.Veya bu konuyu türbana nasıl bağladınız?? Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Allah ıslah etsin.

''hastayı başı kapalı diye hastaneye almadılar''

bunları çok duyduk hepsine yalan dediler , bakalım bunun sonu nereye varacak .

Ben hiç duymadımm... ÜStelik çoğunun başı kapalı hemşirelerin. Özel hastanelerde nerdeyse tamami kapalı...

Bende sana ne duyduğumu söyliyim.. HAsta erkek diye iğne vurmayan hemşire duydum..
Tam tersi olarakta doktor erkek diye eşini muayene ettirmeyen insanlar duydum..
Elini bile sıkılmasına izin vermeyen kadınlar gördüm.... Bu zihniyetin nerelerde türediğide açıktır....

Fikirler arası çatışma artık kurumlara da sıçramış. Bu faşistlik değil de nedir ? Bunları yapanın hiç mi çoluğu çocuğu yok ? " Alkollü bu bakmayız " diyerek sevaba mı girdiklerini sanıyor bunlar ? Bunun sebebi apaçık belli. Bu sağlık ekipleri o kadar çok ihbar almışlar ki , haliyle birçoğu geceden kalma olduğu için , artık kafalarına göre karar verip " bıktık artık alkollüler devamlı içip içip kusuyorlar " diyebiliyorlar. Yani yaşam ile ölüm arasındaki çizgide en önemli rolü oynayan sağlık ekipleri artık insiyatif uygulayabiliyorlar... Değil aldığınız para , aldığınız nefes haram olsun size.

zaten alkollü degilmiş hem türb an başörtüsü nerden cıktı anlamadım amma çamurcunuzu ha sizde güldüm valla :D

Geri