yarın satın alıcam : )

alegra90

New member
Reaction score
0
yarın yni bi parçalar satın alacam şu an en çok takıldığım nokta işlemci. Athlon 64 X2 Dual-Core 5600+ AM2 2.9 GHz CPU amd nin böle bi modeli var oldukçada ucuz 2 gb ram alıcam bide 512 lik bi ekran kartı. şimdi bu sistemde amd iimdr bide call of duty4 gibi son çıkan oyunları rahatça oynayabilrmym. yorumlarınız önemlidir arkadaşlar...

bilgisayar parçaları konusda pk bilgm yoktur 8600 gs neyle ilgili ?

Yeni çıkan her işlemciden hemen hemen hepsini denemiş biri olarak söylüyorum. AMD almak için hiç tereddüt etme. Forum yorumları, benchmark karşılaştırmaları, kullanıcı tavsiyeleri ile ne kadar fikrim INTEL' e kaydıysa, aldığım hiçbir INTEL işlemciden AMD kadar memnun olmadım. Tekrar ediyorum, ben 3D ve CAD/CAM uygulamaları ile uğraştığımdan -ki bunlar çok ağır programlardır- sistemde kullanılan RAM' ler ile stabil çalışmaları açısından her seferinde AMD' de tatmin olmuşumdur. Yüzde üzerinden gidersek AMD işlemciler beni 100 üzerinden 70-80 memnun etmiştir. Bunlar benim şahsi deneyimlerimden elde ettiklerimdir. Yine de iyice araştır, son karar elbette senindir. Kolay gelsin...

Yeni çıkan her işlemciden hemen hemen hepsini denemiş biri olarak söylüyorum. AMD almak için hiç tereddüt etme. Forum yorumları, benchmark karşılaştırmaları, kullanıcı tavsiyeleri ile ne kadar fikrim INTEL' e kaydıysa, aldığım hiçbir INTEL işlemciden AMD kadar memnun olmadım. Tekrar ediyorum, ben 3D ve CAD/CAM uygulamaları ile uğraştığımdan -ki bunlar çok ağır programlardır- sistemde kullanılan RAM' ler ile stabil çalışmaları açısından her seferinde AMD' de tatmin olmuşumdur. Yüzde üzerinden gidersek AMD işlemciler beni 100 üzerinden 70-80 memnun etmiştir. Bunlar benim şahsi deneyimlerimden elde ettiklerimdir. Yine de iyice araştır, son karar elbette senindir. Kolay gelsin...

dostm bnde aslında seninle aynı fikirdeym sadece burda biraz daha deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istedim. tam dediğin gibi intel o kadar ii deil çünkü bi arkadaşımda intel curo 2 2.1
2 gb ram ve 512 ekran kartı var ama buna rağmen call of duty 4 gibi bir oyunu yüksek ayarlayda rahat oynayamıyor. erosturda amd demiş. yorumlarınız için sağolun

Bence intel core duo işlemcilere bak.son analizlere ve testlere göre intel firması önde gözüküyor.yersen...

intel performans iyi fiyat yuksek .
amd fiyat dusuk ama performans orta derece..

karar senin dostum ama ekran kartini alabildiginin en iyisi al sonradan pisman olmamak icin..

açıkçası son zamanlarda donanımları takip edemez oldum

oyun oynayacaksan Amd öneririm ben de..

intel fiyat olarak yüksek ama pişman olmazsın.amd oyun için iyi ama genel olarak yavaş.mesela oyun oynarken iyi güzel ama alt + tab tuşuna basıp masaüstüne dönmeye çalışınca bayağı bir uğraş veriyor.intel de öyle bir sorun yok..

Geri