Yarım Bıraktım ...

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
yalnizlik36.jpg

Duraksadım … Çıktığım karanlığın derin ve dipsiz kuyularından çağrı var bu gece .. Aydınlığa kavuşmanın coşkusu içinde yürüdüğüm bahçeler bugün karanlık…Neden diyemediğim her sebep bugün beni sürükledi … Bilinçsizce yaptığım her şey gözümün önüne geldikçe benliğimden çıkıp ruhumun ezele olan bağlılığı kör kuyularda ıslandı bu gece ..

Uzaklarda kaldım.Benliğimin yaşadığı o bahçelerden çok uzakta kaldım.Mutluluk için saydığım sebepler güç verse dahi yıkılıyorum bazen … Haykırışlarım Karşımdaki dağlardan çığlarını kusuyor üzerime…Sessiz kalsaydım dediğim her şey büyüyüp yıktı beni..Oysa tüm dünyaya mutluluğu en büyük varlık olarak göstermek için çıkmıştım bu yola…Zorluk aşılması güç olan değil yaşanılması kolay olmayandır .. Gücüm kalmadı artık.Karşımda hiçbir engel görmek istemiyordum.Bu imkansızı başarmak zordu işte …

Yürüdüm .. Nefesimin yettiği kadar , Gücümün el verdiği kadar yürüdüm.Ama bedelini ağır ödedim.Şimdi nerde o yollarda sessizliği paylaştığım sonsuzluk . Anlam veremiyorum.Nereye gidiyor bu sessizlik şimdi .. Kendimi bir kuyudan uzaklara atsam diyorum bazen.Bütün insanlığı geride bırakıp sadece istediğim yolda yürüsem diyorum.Oysa bu hayal gostik hikayelerde kaldı…

Soğuk rüzgarların esintisi bıçak gibi çizer geçer yüzünüzü .. O soğuk dalgalar benim yüreğime vuruyor..Her vuruşu öldürücü darbedir benim için.Ama içimde kontrol edemediğim cılız gücüm her darbeden kurtuluyordu…Hem kurturan hemde cılız olan bir güç diyorum dikkat ediyorsanız.Çünkü cılız olmasa o dalganın yüreğime derin sancı vermesini engellerdi…

Yaşadığım çevrenin güçlükleride zemheri gibi dağlar geçer bedenimi.Derin sancı bıraktı içimde..Artık anladım ki , bu derbederin derdi bin parçaya bölünmüşlüktür ..Anlamadım . Anlatamadım . Göremediler .. Beklide bütün hatalar benim …

Alıntıdır
•MÀ×İMİL¥ÀÑu§•
Maximilyanus

eLine sağLık. . .

Güzel yaziydi süper tskler ...

Geri