Yarı Çıldırmış Gibiyiz...

Kara Kartal

Banned
Reaction score
0
Yaşasın Yobazlar ve Kahpeler için İstiklal Mahkeme
ad0903ffcd105c4515b6cbe5834224b5.jpg

Toplumca yarı çıldırmış gibiyiz...

Yalnız biz mi?..

İran'da, Tahran'da, sokaklarda tesettürlü kadın peşinde daha da tesettür isteyenlerin baskısından geçilmiyor...

Afganistan'da kadının tesettürü inanılmaz bir kapalılıkta ve çılgınlıkta...

Kadın İslam coğrafyasında çuvala sokuluyor, çuvalın da ağzı düğümleniyor...

Türkiye'de tesettür salgın...

Kadın günah..

Kadının saçının telinin görünmesi günah..

Kadın erkek ile eşit değil..

Kadın insan değil..

İnsan olsaydı, erkekle eşitleşir, çuvala sokulmaz, tesettüre mahkûm edilmez, saçlarını güneş ışınlarına açmak, rüzgâra savurmak özgürlüğüne kavuşurdu...

*

Çankaya'ya çıkacak ve Cumhurbaşkanı olacak Gül 'ün eşi Hayrünnisa Hanım tesettürlü...

Abdullah ile Hayrünnisa eşit değiller..

Hayrünnisa'ya tesettür uygulanıyor...

Abdullah 30 yaşındayken 15 yaşındaki Hayrünnisa ile evlenmiş...

Olur mu?..

15 yaş çocuk yaşı...

Kişi 18 yaşında reşit olur...

Hukuk böyle der, kanunlar böyle söyler ve yazar...

15 yaşındaki çocukla evlenip eşini tesettüre mahkûm eden Abdullah Gül, şimdi Çankaya'ya çıkıp anayasasında laiklik ve yurttaşlar arasında eşitlik temel ilkesini benimsemiş Türkiye'ye Cumhurbaşkanı olacak...

Kadını erkekten farklı, aşağı, günah gibi gören kişi, Türkiye Cumhuriyeti'nin Devlet Başkanı olacak...

Yurttaşlara örnek olacak...

Olur mu?..

Olursa o biçim bir Türkiye'de demokrasi olur mu?..

*

15 yaşında çocukla evlenip çocuğu tesettüre mahkûm eden Abdullah üstelik dosyalı...

Şaibeli...

Zanlı...

Üstelik "bin türlü teseyyüp" bulunuyor hanesinde...

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurumlarına ve insanlarına kendisini bağışlatmak ve beğendirmek için konuşuyor...

Diyor ki:

"- Rol yapmıyorum..."

Ne malum?..

Tarih ilk kez toplumda güven sağlamak için "Rol yapmıyorum" diyen bir Cumhurbaşkanı adayını Türkiye'de defterine yazdı...

Türkiye zaten büyük bir tiyatroya dönüştü...

Şimdi başrole kim çıkıyor?..

ABDullah!..

İlhan SELÇUK

cf1e189e35290db641b5b257810c408d.gif

çok güzel bi yazı ne denebilirki baştan sonuna kadar haklı

sizin bu islama kininiz nedir anlamadim gitti kuranin neresinde kadin erkek esit degil diyor kadin insan degil diyor açik seçik giyinmek gibi örtünmekte kadınlarin kendi tercihi tesettüre mahkum ediliyor diyor örtünmek kuranda geçer O nasıl bir müslümansin ki örtünme gibi bir seye karsi çikiyor bunu yazarken hiçmi allahtan korkmadı peygamberden utanmadi saçinin görünmesi günah diyor senin allahin peygamberin yasakladigi seyi sen hangi hakla serberst bırakmalarini istiyorsun ve karsi çikiyorsun zorla tessettüre sokuluyormus senin açik olan annen yada bacin varsa zorla onlara tesettür giydirmeye çalis bak zorla bir seyler yaptira biliyormusun

ALLAH TÜM İSLAMA VE KURANA KİNİ OLAN İNSANLARİ KAHRETSİN
BASKADA SÖYLÜYECEK SÖZ BULAMİYORUM

sizin bu islama kininiz nedir anlamadim gitti kuranin neresinde kadin erkek esit degil diyor kadin insan degil diyor açik seçik giyinmek gibi örtünmekte kadınlarin kendi tercihi tesettüre mahkum ediliyor diyorsun örtünmek kuranda geçer sen nasıl bir müslümansin ki örtünme gibi bir seye karsi çikiyorsun bu yazarken hiçmi allahtan korkmadın peygamberden utanmadin saçinin görünmesi günah diyorsun senin allahin peygamberin yasakladigi seyi sen hangi hakla serberst bırakmalarini istiyorsun ve karsi çikiyorsun zorla tessettüre sokuluyormus senin açik olan annen yada bacin varsa zorla onlara tesettür giydirmeye çalis bak zorla bir seyler yaptira biliyormusun

SENİN KASTİN SAHSA VE SAHİSLARA DEGİL AÇİKÇA İSLAMİ KÖTÜLÜYORSUN
SANA SÖYLÜYECEK HİÇ BİR SEY BULAMİYORUM TEK KELİME YAZİKLAR OLSUN
BASKADA BİR SEY DEMİYORUM

Kardeş bu tiplere fazla bi şey demeyeceksin.Bunlar aslında yükselen dinimiz karşısında ne yapacaklarını bilmeyen piyonlar.Ekonomi de bi laf vardır Bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler diye aynen öyle yapacaksın bunlara.Bırak biraz daha oynasınlar kendi kumlarında az kaldı inşallah o kum da eşilecek.

Terrible T ve karqta seviye konusunda tekrar uyarmayacağım!!!:

Kardeş bu tiplere fazla bi şey demeyeceksin.Bunlar aslında yükselen dinimiz karşısında ne yapacaklarını bilmeyen piyonlar.Ekonomi de bi laf vardır Bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler diye aynen öyle yapacaksın bunlara.Bırak biraz daha oynasınlar kendi kumlarında az kaldı inşallah o kum da eşilecek.

------

yükselen dinmiz derken neyi kastediyorsun sen yoksa dinin yükselmesi laiklik yok sayıldığında devletin içine hatta cumhurbaşkanlığına kadar çıkmasından mı bahsediyorsun

o onların dini benim değil öyle din olucaksa ben yokum öyle din varsa ben kafirim gevurum bu kdr..

15 yaş çocuk yaş demiş Cocuk doğuracak yaş çocuk yaşmı oluyomuş saçmalama be Ergenlik çağına giren bayanlar başını kapatacak, namahrem yerlerini göstermeyecek bu dinimizce öngörülmüştür. 30 yaşındaki bir erkeğin 15 yaşındaki bir bayanla evlenmeside gayet normaldir. Tabi senin ve senin gibiler için olmayabilir.
Kuranı Kerimi bir kere bile açıklamasını okumadan gelip burda saçma sapan yorumlar yapman hiç içaçıcı değil. Bak bakalım evlilik hakkında yüce kitabımız neler anlatıyor hadisi şerifler neler anlatıyor.
Cumhuriyet gazetesi yazarlarından yola çıkarsan gittiğin yolu bile şaşırırsın.

Sen kafirim derken zaten yoldan çıkmışsın laikliği dinin üzerinde nasıl tutarsın bu da ne olduğunu alelade ortaya çıkartıyor. Hiçbirşey Allah-ü teala, Kuran-ı Kerim ve Peygamber efendimizden üstün olamaz

Allahın Rahmeti Bereketi Üzerimize olsun

473e2db9eaac9_Afgan_burka.jpg

bu resimde ne görüyorsunuz çok merak ediyorsunuz.eminim bi çok kişi 4 tane burka giymiş kadın diyecek.bende diyorum ki orda kadın falan yok.(hadi aksini ispat edin:D)

benim ailemde de kadınlar başını kapatır.ama yukarıdaki resimdeki gibi deil.bence karşı çıkılması gereken bu işte.değilse kimsenin başını kapatan kadına karışmaya(yorum yapmaya dahi) hakkı yoktur.

ha birde 15 yaş çocuk doğuracak yaş diyen arkadaşa artık yuh diyorum.bari babanne olacak yaş deseydin.

sen faşist bir chplisin Türkiyede hiçbir sağ görüşlü aydın kimse kadınlara eşit değildir demiyor. Asıl kadınlara eşit değilsiniz diyen chp ve senin gibi zavallı yandaşlarıdır. Çünkü kadının sadece başını örtmesinden dolayı okula almayıp başörtüsü takan kadınlara insan muamelesi yapmayan sizsiniz. Size okdar şey söylenirki ama sizin suratınıza ...sa yarabbi şükür dersiniz. Aylardır Ülkem sizin gibiler yüzünden geriye gidiyor. Sizdede derin devletinize ...................

473e2db9eaac9_Afgan_burka.jpg

bu resimde ne görüyorsunuz çok merak ediyorsunuz.eminim bi çok kişi 4 tane burka giymiş kadın diyecek.bende diyorum ki orda kadın falan yok.(hadi aksini ispat edin:D)

benim ailemde de kadınlar başını kapatır.ama yukarıdaki resimdeki gibi deil.bence karşı çıkılması gereken bu işte.değilse kimsenin başını kapatan kadına karışmaya(yorum yapmaya dahi) hakkı yoktur.

ha birde 15 yaş çocuk doğuracak yaş diyen arkadaşa artık yuh diyorum.bari babanne olacak yaş deseydin.

Yuh demene gerek yok kardeşim Kuran-ı Kerimin türkçe mealini bir kere oku Rabbimiz ne emrediyor Yuh dersen olmaz emre karşı gelirsin belki bilmiyorsun bilmedeiklerinden dolayı rabbim seni ve senin gibileri affetsin. İstersen Türkçe meal yollarım sana Özelden mesaj at yeter

ad0903ffcd105c4515b6cbe5834224b5.jpg

Toplumca yarı çıldırmış gibiyiz...

Yalnız biz mi?..

İran'da, Tahran'da, sokaklarda tesettürlü kadın peşinde daha da tesettür isteyenlerin baskısından geçilmiyor...

Afganistan'da kadının tesettürü inanılmaz bir kapalılıkta ve çılgınlıkta...

Kadın İslam coğrafyasında çuvala sokuluyor, çuvalın da ağzı düğümleniyor...

Türkiye'de tesettür salgın...

Kadın günah..

Kadının saçının telinin görünmesi günah..

Kadın erkek ile eşit değil..

Kadın insan değil..

İnsan olsaydı, erkekle eşitleşir, çuvala sokulmaz, tesettüre mahkûm edilmez, saçlarını güneş ışınlarına açmak, rüzgâra savurmak özgürlüğüne kavuşurdu...

*

Çankaya'ya çıkacak ve Cumhurbaşkanı olacak Gül 'ün eşi Hayrünnisa Hanım tesettürlü...

Abdullah ile Hayrünnisa eşit değiller..

Hayrünnisa'ya tesettür uygulanıyor...

Abdullah 30 yaşındayken 15 yaşındaki Hayrünnisa ile evlenmiş...

Olur mu?..

15 yaş çocuk yaşı...

Kişi 18 yaşında reşit olur...

Hukuk böyle der, kanunlar böyle söyler ve yazar...

15 yaşındaki çocukla evlenip eşini tesettüre mahkûm eden Abdullah Gül, şimdi Çankaya'ya çıkıp anayasasında laiklik ve yurttaşlar arasında eşitlik temel ilkesini benimsemiş Türkiye'ye Cumhurbaşkanı olacak...

Kadını erkekten farklı, aşağı, günah gibi gören kişi, Türkiye Cumhuriyeti'nin Devlet Başkanı olacak...

Yurttaşlara örnek olacak...

Olur mu?..

Olursa o biçim bir Türkiye'de demokrasi olur mu?..

*

15 yaşında çocukla evlenip çocuğu tesettüre mahkûm eden Abdullah üstelik dosyalı...

Şaibeli...

Zanlı...

Üstelik "bin türlü teseyyüp" bulunuyor hanesinde...

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurumlarına ve insanlarına kendisini bağışlatmak ve beğendirmek için konuşuyor...

Diyor ki:

"- Rol yapmıyorum..."

Ne malum?..

Tarih ilk kez toplumda güven sağlamak için "Rol yapmıyorum" diyen bir Cumhurbaşkanı adayını Türkiye'de defterine yazdı...

Türkiye zaten büyük bir tiyatroya dönüştü...

Şimdi başrole kim çıkıyor?..

ABDullah!..

İlhan SELÇUK

Haklısın ilhan selçuk yarı çıldırmış bir toplumuz, senin düzenin de parası olan patronların çocukları çılgınlar gibi eğleniyor, gençlik su gibi içki içiyor, sosyete eş değiştirmeli seks partileri tertipliyor, uyuşturucu yaşı lise seviyesinde, kavga, hırçınlık, gasp almış başını gitmiş, tecavüz ve ahlaki dejenerasyon had saffada, aileye saygı sevgi ahde vefa kalmamış çılgınlar gibi annesini doğrayan mahluklar bürümüş etrafımızı, töre cinayetleri, cehalet tavan yapmış.
Senin düzenin medyası hergün toplumu zehirlemek ve çılgınlaştırmakla meşgul aile yapısını tarumar etmek için elinden geleni yapıyor, magazin programları, güzellik yarışmaları at başı gidiyor.
Teşhircilik lise çağında ki kızların bile hastalığı haline gelmiş, moda demek açılıp saçılmak ve edepsizleşmek demek.

Ve sence bütün bunlar çıldırmak değil, İslamın emri olan tesettüre bürünmek, çıldırmak öylemi? Seni anlıyorum İlhan selçuk, senin dinin kuran ahlakı nedir bilmez? O yüzden yukarda saydıklarıma çözümü yoktur. Senim düzeninde çıldırmak tesettüre bürünmektir, seni anlıyorum. Öyleyse tam gaz çıldırmaya devam fitne yeryüzünden kalkıncaya kadar, zafer islamın oluncaya kadar, Kuran ahlakı dejenere olmuş topluma hakim oluncaya kadar çıldırmaya devam biri bizi durdursun....

****Bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler

Kardeş bu ekonomide bir laf değildir,LİBERALİZMin yaylış propagandasıdır.Bilip bilmeden sallama!

****Yuh demene gerek yok kardeşim Kuran-ı Kerimin türkçe mealini bir kere oku Rabbimiz ne emrediyor Yuh dersen olmaz emre karşı gelirsin belki bilmiyorsun bilmedeiklerinden dolayı rabbim seni ve senin gibileri affetsin. İstersen Türkçe meal yollarım sana Özelden mesaj at yeter

Ya kardeş sen HAŞA ALLAH mısnıki Kur'an da olmayan bir kuralı uyduruyosun.Kur'an da 15 yaşında evlenilebilirmi yazıyo?Eeee tabi....Şu an Kur'an'ı Kerim-i n meallerinin bile değiştirildiği bir toplumda yalıyorsak sen hiç bir şekilde TÜRKÇE meal falanla birşeyler anlatamazsın.Şu an Elmalılı Hamdi Yazır efendinin meallerinin şu ankiyle aynı olmadığı tvlerde kanıtlandı.O yüzden bu kadar sallamayın...

ilhan selçuk neye inandığını açıklamalı insanların inançlarına saldırmak eğer özgürlükse gerçekten özgür bir insan ben eminim bundan.rol yapan insanlar diyor kendisi gibi düşünmeyenlere ,ama kendiside çok güzel bir rol almış rolünüde güzel oynuyor. kadınların saçlarını açıp rüzgara savurması özgürlük. 15 yaşında kızların vücutlarını teşhir eder gibi giyinmeleri özgürlük. ama insanların inancı gereği kendini teşhir etmek istememesi, kendini, ar ve namusunu koruma düşüncesinde olması eşitsizlik ve gericilik..15 yaşında uyuşturucu,fuhuş batağına düşmüş aile ve inanç baskısından yoksun yetişmiş gençler gerçekten özgür ve eşitler değilmi??? SAYIN selçuk...siznde işinize gelen bu galiba rolünüzü güzel oynuyorsunuz tebrikler.....

****Bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler

Kardeş bu ekonomide bir laf değildir,LİBERALİZMin yaylış propagandasıdır.Bilip bilmeden sallama!

****Yuh demene gerek yok kardeşim Kuran-ı Kerimin türkçe mealini bir kere oku Rabbimiz ne emrediyor Yuh dersen olmaz emre karşı gelirsin belki bilmiyorsun bilmedeiklerinden dolayı rabbim seni ve senin gibileri affetsin. İstersen Türkçe meal yollarım sana Özelden mesaj at yeter

Ya kardeş sen HAŞA ALLAH mısnıki Kur'an da olmayan bir kuralı uyduruyosun.Kur'an da 15 yaşında evlenilebilirmi yazıyo?Eeee tabi....Şu an Kur'an'ı Kerim-i n meallerinin bile değiştirildiği bir toplumda yalıyorsak sen hiç bir şekilde TÜRKÇE meal falanla birşeyler anlatamazsın.Şu an Elmalılı Hamdi Yazır efendinin meallerinin şu ankiyle aynı olmadığı tvlerde kanıtlandı.O yüzden bu kadar sallamayın...

Lafını bilde konuş
Ergenlik çağından bahsedilir diyoruz sana bilmeden konuşan sensin, sanki bana hafız olmuş burda yazı yazıyon. Evlenme yaşı kaç olarak yazıyo o zaman onu söyle varmı bi bilgin saçma sapan konuşuyon. Şu yaşlarda evlenilir diyemi yazıyo tabiki yazmıyo. O zaman git arapça öğren Kuran-ı o şekilde anla.
Cahile laf anlatılmıyo

öyle giyinen kadınlara sordunmu?memnunmusun değilmisin veya zoraki mi yapıyorsun diye? 15 yaşındaki bazı kızlar sağda solda erkek arkadaşlarıyla yemediği nane kalmıyor.çocuk parklarında sevişiyor.orasını burasını elletiyor.gerçi bu modernlik veya flört oluyor.ayrıca bu tür konular (özellikle islam) iyi rating yaptığı için bazıları ilgi çekmek için bu tür konuları seçiyor..yav biraz şu dinimizi araştırsak,kafamızı kumdan dışarı çıkarsak,modern dünya dünya nelerle uğraşıyor bi görsek. Allah islah etsin

Inanacak birseyi olmayan insanlarin basvurdugu
komik yollar. Dostu olmayan birisinin evine kedi kopek almasi gibi.
Biz bu dunyaya bir amac icin yollandik. O da Allah'a (c.c.) karsi olan
gorevlerimizi yerimize getirmek icindir. Hayatimizi, yasamimizi, islerimizi,
kariyerimizi, esimizi, arkadasimizi, herseyimizi dine gore yapmamizdan
gayet dogal ne vardir ki. Ben bu dunyaya laik olmak icin degil, Musluman
olmak icin gonderildim. Birakin Islamla ugrasmayi da o kadar savundugunuz,
tum yasaminizi feda ettiginiz kuru ideoloji icin ne yaptiniz?

harika bir yazı , yine bazı kesimlerin gercegi gormeme istegi yuzunden yazı elestirilmiş ama dogrulardan oluşan bir yazı
15 yasındaki cocukla 30 yasındayken evlenen adam...

kardeşim başını açmak özgürlükte kapatmak neden özgürlük değil. sadece açmak mı oluyor özgürlük. yazıyı yazan kim ilhan selçuk. yazıyı okuduktan sonra fark ettim baştan fark etseydim hiç okumazdım bu gerizekalı adamın yazısını.

Geri