Yarışmalar Sorunu...

DJ MaDBoY

New member
Reaction score
0
Son 1(bir) Haftadır Dikkatimi Çeken Bir Durum Söz Konusu.
Yetkili Olan Ya Da Olmaya (önüne Gelen) Herkes Kafasına Göre Bir Yarışma Açıyor. Paylaşımdan Uzaklaşıyoruz. Ayrıca İş Çığırından Çıkmaya Başladı Bana Gçre Çok Saçma Yarışmalar Çıktı Ortaya..
Bu Durumda Ben Derim ki :
Yetkililer Dışında Kimse Yarışma Düzenlemesin

Bak İstersen Dostum Göz Var Nizam Var Yani

ben 1tane yarışma açtım ...eğer kapanması istenirse zaten not düştüm...düşüncelere saygı duymak gerekir...madboy da paylaşımın artması açısından yazmış yazısını...yöneticiler değerlendirir...iyi forumlamalar;)

KHANCYBER' Alıntı:
ben 1tane yarışma açtım ...eğer kapanması istenirse zaten not düştüm...düşüncelere saygı duymak gerekir...madboy da paylaşımın artması açısından yazmış yazısını...yöneticiler değerlendirir...iyi forumlamalar;)
aynen bende katılıyorum ii forumlamalar. ii olan kazansın amaaaaaaa hehehehehe:ppppppppp

bana sorarsanız çok çok çok gereksiz bir bölüm :) ama arz talep meselesiyle açıldı sanırım,ben oranın boş msg yazma yarışından başka birşeye yaramadığını düşünüyorum :)

yarışma derken . HH forum oyunlarımı ?
Valla kusura bakmayın ben olayı kavrayamadım .
:D
Bayramda sabahtan girmedim baya bir yol almış forum .
Biri beni aydınlatırsa tam olarak bende anlasam .

Leke kardeşim forum oyunları demek istedik...ben yarışma yazmışım yanlışlıkla...

Dostum Yarışmadan Kastım Üstteki Napıo Altta Ne Var Kim Bilmem ne Bu Tarz Yarışmalara Diyorum Oyunlar Forumdaki Oyunlar Bölümüne Bi Diyeceğm Yok Kendi Kafasına Göre Atıyorum Adam Açıo Alttaki Üye Ne Giyiyor Şu Anda

Bölüm talep doğrultusunda açıldı ama boş mesajlar havada uçuşuyor.
Ama bazen iyide oluyor forumun herhangi bir yerine boş mesaj atacağına
buraya atıyosun...

bende bu konuya katılıyorum. çünkü bu bölüm ziyaretçileri eğlendirmekten çok mesaj sayısını yükseltmeye yarıyor. e haliyle mesaj sayısını yükseltmek içinde sapan saçma şeyler yazıyorlar.

bence yetkililerinde hatası var...

şu son mesaj olayından sonra mesaj sayısının bi anlamı kalmadı...

hadi hayırlısı...

sen haklısın dj.. saol...

Geri