Yaprak Nasıl Sarılır? alıntı
kuzay Pesimist Katılım 2 Nis 2007 Mesajlar 28,387 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy 3 Eyl 2009 #1 Yaprak Nasıl Sarılır? alıntı
yassi เll๔є שคtค$ Katılım 30 Haz 2008 Mesajlar 7,893 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 36 Konum ...omnia mea mecum porto... 3 Eyl 2009 #2 ben öyle sarmiyor bu sekilde sarinca kisa oluyor kenarlari sonradan katlayinca daha ince ve uzun oluyor :goz: edit: yeter verdigin yemek tarifi insaf yani
ben öyle sarmiyor bu sekilde sarinca kisa oluyor kenarlari sonradan katlayinca daha ince ve uzun oluyor :goz: edit: yeter verdigin yemek tarifi insaf yani
mr.aLi Moderatör Moderatör Katılım 1 May 2008 Mesajlar 6,784 Reaction score 0 Puanları 0 3 Eyl 2009 #3 usta yemek işine girişmişsin.. hayırLı oLsun..:gulumseCocuk:
kuzay Pesimist Katılım 2 Nis 2007 Mesajlar 28,387 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy 3 Eyl 2009 #4 mr.aLi' Alıntı: usta yemek işine girişmişsin.. hayırLı oLsun..:gulumseCocuk: Genişletmek için tıkla ... eyvallah =)
mr.aLi' Alıntı: usta yemek işine girişmişsin.. hayırLı oLsun..:gulumseCocuk: Genişletmek için tıkla ... eyvallah =)
Helldorado A Drinking Song Katılım 3 Tem 2007 Mesajlar 3,297 Reaction score 0 Puanları 0 9 Eyl 2009 #5 sarmasını bilemiyecgim ama yemesi çok güzel oluyor
FOREVER24 New member Katılım 26 Mar 2009 Mesajlar 25 Reaction score 0 Puanları 0 18 Eki 2009 #6 Valla ben de elde saramıyorum... alıyorum önüme et tahtasını, onun üzerinde çok güzel sarıyorum.. Elde sarınca sıkı olmuyor ve çok kabarık oluyor.. gevşek duruyor; ama tahta üzerinde sarınca daha ince ve sıkı oluyor.. Ama zahmetli bir yemektir.. sarana kadar canım çıkıyor..
Valla ben de elde saramıyorum... alıyorum önüme et tahtasını, onun üzerinde çok güzel sarıyorum.. Elde sarınca sıkı olmuyor ve çok kabarık oluyor.. gevşek duruyor; ama tahta üzerinde sarınca daha ince ve sıkı oluyor.. Ama zahmetli bir yemektir.. sarana kadar canım çıkıyor..
SeYhN Çǿκ کε√díκ طę ∂طí Katılım 13 Şub 2009 Mesajlar 1,591 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ßeşiktaş'ın KaLbi KAPALI'dan... 14 Mar 2010 #7 Sarmasınıda severim yemesinide Daha dün hiç sıkılmadan sardım bi tencere :durdurun ßende elde saramam .. Kenarları inca kıvırdınmı daha kibar ve uzun oluyo ..) Resimdeki gibi sarıldıgında kısa ve tombul oluyor
Sarmasınıda severim yemesinide Daha dün hiç sıkılmadan sardım bi tencere :durdurun ßende elde saramam .. Kenarları inca kıvırdınmı daha kibar ve uzun oluyo ..) Resimdeki gibi sarıldıgında kısa ve tombul oluyor