Yanlış Format Hatas HDD hata veriyor. Yardım Edermisiniz?

coolscorpy

New member
Reaction score
0
Merhaba.

Windows vista kullanıyorum. Format atarken c ve d yi biçimlendirmek yerine yanlışlıkla sildim. 320 gb olan harddisk 298 gb gözüküyor. Bunun üzerine 2 defa format attım yanlız belli bir süre sonra mavi bir ekran çıkıp windows res atmaya başladı. çoğu programları çalıştırmayı durdurdu. özellikle Vistada pencere rengi ve görünümünü bile ayarlayamadım.

max blastla hdd yi fabrika ayarlarına döndürmeye çalıştım yine bir sonuç alamadım. her formatın ardından sonra yeniden hata vermeye başladı. harddskte bad sektör olabilirmi?

bu durumdan nasıl kurtulabilirim. çok acil yardım ederseniz sewinirim.

Bilgisayarın özellikleri
Vista home Basic
İşletim Sistemi: AMD Athlon(tm) 64X2 Dual Core Processor 5000+ 2,59 ghz
Ram: 2047 mb
512 mb ati ekran kartı
32 bit

Bir daha format at fakat tüm hdd yi sıfırla sadece c: ye kurma gibi bişey yapma...

Ayrıca silme gibi bişey olmamıştır 2 tane sistem kurmuş olmayasın ?

c ve d olarak ikiye ayrılmış hdd yi format atarken biçimlendir yerine sil dedim ve sadece c oluştu.. bu hatayı yaptıktann sonra 2 defa format attı. olmadı msx blast la fabrika ayarlarına döndürdüm. biraz önce yine format attım ama hala kendi kendine res atıyor bilgisayar...

bilgisayarı 6 ay önce aldımm.ben hdd yi silmeden önce böle bişi yoktu. peki ne yapabilirim. en azından arızayı tam olarak nasıl tespit edebilirim?. 2 saattir res atmıo birazdan başlar res atmaya:(

25zh3k3.jpg

resimdeki programi asagidan indir crack dosyasini kurulu dizinin icince at full olsun.calistir hatali sectorlari gör.. sorunu cözmek icin devam edebiliriz.resim eklemeyi unutma !!
indir CRACK ICINDE
:hhmanD

teşekkür ederim. msj yeni gördüm. şimdi taratıyorum

Harddisk i tarattım. Ama bad sectör gözükmüyor. Başka türlü ne yapabilirim???

9i6bk2.png

2dslsab.png

2dslsab.png

mjb82g.jpg

Bilgisayarın kendi kendine kapanmasına başka bir anlam veremedim. Daha önce böyle bir problem yaşamamıştım. Başka ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sewinirim. :(

2uravsp.jpg

Arkadaşlar bu konuda acil yardım ederseniz sewinirimm.

Bilgisayarım Sağ tık-Yönet- Disk Yönetimi
birde buraya bakın sorunlu gözüküp gözükmediği

Geri