Yanardağ linci.

CıngıL Beng

target Love
Reaction score
0
F01120021.jpg

F01095132.jpg

F01095133.jpg

Endonezya'da geçtiğimiz hafta patlayan ve 38 kişinin ölümüne neden olan Merapi Yanardağı bugün tekrar faaliyete geçti. Ülkenin en aktif yanardağı Merapi etrafa tekrar duman ve kızgın kül püskürtmeye başlarken, bölgedeki kaostan faydalanan yağmacılara da gün doğdu.

Boşaltılan köylerdeki evleri yağmalamak isteyen bir Endonezyalı ise halk tarafından linç edildi.

Köylüler tarafından çırılçıplak soyularak, öldüresiye dövülen yağmacının bilincini kaybettiği bildirildi.

Endonezya’da Java Adası’ndaki Merapi Yanardağı geçtiğimiz haftadan bu yana 38 kişinin ölümüne neden oldu.

Yanardağ en son 2006 yılında patlamış, 2 kişi ölmüştü. 1994’te meydana gelen patlamada ise 60 kişi hayatını kaybetmişti. Endonezya’da 129’dan fazla aktif volkan var.

CıngıL Beng :

Koyun can derdinde, kasap et. Başka söze ne hacet.

Ben de başlığı okuyunca yanardağın içine attılar diye düşünmüştüm.

O haLde biLe yağma düşünüyor adama bak ya

Görsel olarak yanar dağın içine atılmak çok korkunç olsa da dövülerek yada recmedilerek öldürülmek daha uzun süreceği için daha kötü bir öldürme şekli bence de.

Malesef böyle felaketlerde bazı fırsat düşkünleri he zaman her yerde oluyor 17 Ağustos 1999 depremini (Türkiye) unutmayalım ordaki manzara da bundan farklı değildi.

Bir an yanlış bölüme girdim sandım...Korku bölümü sandım yahu resımlerı görünce...

Geri