Yanına Semih'i İstiyor !

SoηєR!uм

New member
Reaction score
0

Ligde attığı 3 golle takımımızın en golcü ismi olmasına rağmen yine de eleştirilerden bir türlü kurtulamayan İspanyol futbolcumuz Daniel Güiza, ülkesinin CR kanalına dert yandı.

mc6cn8.jpg

F.Bahçe'nin tek forvetli sistemle oynamasının kendisini çok yorduğunu söyleyen Güiza, “Kendimi ileride çok yalnız hissediyorum. İç sahada bile tek forvetle oynuyoruz ve bu da bizim işimizi zorlaştırıyor” şeklinde konuştu. Her seferinde rakip defansla tek başına boğuşuyor olmaktan yakınan İspanyol futbolcu, “Böyle bir durumda gol de atamayınca taraftarın tepkisini almaya başladım. Maçları kazanıyoruz, ama kimse memnun kalmıyor” dedi.

ALEX İYİ İSE BİZ DE İYİYİZ
“Saha içinde bazı arkadaşlarımız sadece kendilerine oynuyor takım oyununu düşünmüyor” suçlamasında bulunan Güiza, “Takımda oyunun yükünü bir tek Alex taşıyor. Alex iyi ise takım kazanıyor, kötü ise zorlanıyor. Bütün oyunun yükünü bir futbolcunun çekmesi bence büyük haksızlık” şeklinde konuştu. “Takım bir an önce çift forvetli sisteme geçerse rahatlarız” diyerek üstü kapalı olarak Daum'u da eleştiren Daniel Güiza, “Semih yanımda olduğu zaman daha iyi oynuyorum. İlerideki yükü birlikte paylaşmış oluyoruz o zaman da daha rahat hareket etme imkanımız oluyor. Bu konuyu aramızda konuşmamız gerekir” şeklinde dert yandı.

Kaynak: Fenerbahce.Com​

Bencede Çift Forvet Oynamalıyız.​

Son yıllarda her zaman tek forvet oynuyor takım nedense kimse çift forvetli sistemi düşünmüyor.

hadi avrupa maçLarında bi nebze oLsun defansı düşünmeLisin de Tr'deki en büyük 2 kuLüpten biri oLarak senin neyine defans,hiç mi Eric Cantona'nın rekLamLarını izLemediniz.. Herkes Forvete! :D

Guzia 'nın yanına 3 tane forvet versenizde bişi yapamaz o oyuncu

$αяσνα;4661137' Alıntı:
Guzia 'nın yanına 3 tane forvet versenizde bişi yapamaz o oyuncu

Hayatında hiç verdin mi de konuşuyosun nasıl gol kralı olmuş o zaman bu adam Mallarca gibi takımda . . .

bakaLım semih seni yanında istiyor mu

Geri