yanımda sen olana kadar ..

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
2e3btko.jpg

Kalbim acıyor ..​

Mutsuzluk, umutsuzluk ve adını koyamadığım duygular bedenime, yüreğime ve de ruhuma yapışmış durumda. Kurtulmak istiyorum hem de bir an önce. Ama bırakmıyor beni bu duygular ..

Hani bazı anlar vardır, Bağırıp, çağırıp, bir şeyler anlatmak istersin, ağlamak istersin deliler gibi, hıçkıra hıçkıra gözyaşlarının özgürce akmasına aldırmadan, ya da bir omuza yaslayıp da başını ağlamak istersin ama yapamazsın ya. Ya da alıp başını gitmek başka diyarlara, ya da ne bileyim, alıp başını saatlerce yürümek istersin, ayaklarının seni sürüklediği yere İşte ben o durumdayım şu an ..​

Ve bu durumda tek başına olmak …

Kanadım, kolum kırık şu an. Bir şeyler eksik …​

Yanımda olsan… Ne kadar iyi gelirdi şu an ruhuma, kalbime. Ama yoksun. Ne içler acısı bir durum aslında benim için. Anlıyorsun ki, hayatta hep tek başınasın, bunu kabullenmek gerekiyor. Kabullenmek istemesen de … Gerçek … Acı gerçek … Hayatın ta kendisi …

Ruhum bedenime sığmıyor, isyanlarda. Taşmak, önüme çıkan ne varsa çarpmak istiyorum. Çarpa çarpa ufalıp, yokolup, bitmek için …​

Feryatlarda yüreğim, avaz avaz bağırıyor, ama kimse duymuyor.
Nafile …​

Ağlamak istiyorum, gözyaşım bitene kadar … Gözyaşım; ruhumu, kalbimi bulunduğu durumdan kurtarıp, temizleyene kadar … Yepyeni, huzurlu, mutlu bir ben ve yanımda sen olana kadar…​

Varsın ağlayışım aşktan olsun, Ne kadar sürer bilmem ama yıllarca sürse bile;

Ağlayacağım … Ağlayacağım ..

Yanımda sen olana kadar ..

Varsın ağlayışım aşktan olsun, Ne kadar sürer bilmem ama yıllarca sürse bile;

Ağlayacağım … Ağlayacağım ..

Yanımda sen olana kadar ..

yüreğine sağLık abLacım...

Hani bazı anlar vardır, Bağırıp, çağırıp, bir şeyler anlatmak istersin, ağlamak istersin deliler gibi, hıçkıra hıçkıra gözyaşlarının özgürce akmasına aldırmadan, ya da bir omuza yaslayıp da başını ağlamak istersin ama yapamazsın ya. Ya da alıp başını gitmek başka diyarlara, ya da ne bileyim, alıp başını saatlerce yürümek istersin, ayaklarının seni sürüklediği yere İşte ben o durumdayım şu an ..

ooff off =(

Yüreğine sağlık ;)

harika olmuş ınfacım ellerine sağlık;)

bacım biraz da şööle mutlu bişeler yaz yaa hep aalicaz mı zaten içim karışık:(

çok güzel olmuş,emeğine sağlık...:(

millet uçmuş valla ...duygusal milletiz belli ...eline saglık

yüreğine sağlık tam olarak içimden geçenler bu kadar iyi dökülür cümlelere...ve şanslı olduğunu unutma sen bari sadece yalnızsın ama ben kalabalıklar içinde yalnız işte en acısı bu...yalnız üzülürsün kimse sana bişi demez çünkü diyecek kişi yoktur...ama kalabalıklar içinde yalnızsan işte o zaman iyi rolü kafana takmayan bir role bürünürsün ki en acı olanı da budur..gitmek istersin gidemezsin,koşmak istersin koşamazsın,ağlamak istersin ağlayamazsın ve anlatmak istersin anlatamazsın...kalabalıklar içinde yalnızlıkta adam gibi doya doya yalnızlığı bile yaşayamazsın...

Geri