yamahanın motorlarını kagıttan yapmak

bunları printerde basıp yapıcan yani,
milliyet eskiden kağıt evler verirdi öle maket bunlar :D

çok güzelde zor, yapabileceğinde kesin değil :)

ben ce tecrübe gerektirir bu konu ...
ama ilkokuldayken sürekli kurbağacık filan yapardım bide bunu deneriz bakalım yapabilecekmiiz :D

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
bunları printerde basıp yapıcan yani,
milliyet eskiden kağıt evler verirdi öle maket bunlar :D

çok güzelde zor, yapabileceğinde kesin değil :)

evet ama printer cıktısıyla denersem kolay olur belki ilkinde verim alamam belki ama ikincisinde basara bilirim belki :p

Bi deneyecem bakalım elime yapışacak mı ? :D:D:D

aslında tam benlik iş ama printer yok :D
ama arşive atıyorum,

bide kağıda kendin basıcağın için bi risk var,
uğraşırken boyalar dağılabilir, kağıt yapıştırıcı tutmayabilir, yada kağıt ıslanmış gibi yamuk yumuk bi şekil alabilir sen doğru yapsanda ortaya bi paçavra çıkabilir, özel bi kağıt boya falan kullanmak lağzım :D

aslında tam benlik iş ama printer yok :D
ama arşive atıyorum,

bide kağıda kendin basıcağın için bi risk var,
uğraşırken boyalar dağılabilir, kağıt yapıştırıcı tutmayabilir, yada kağıt ıslanmış gibi yamuk yumuk bi şekil alabilir sen doğru yapsanda ortaya bi paçavra çıkabilir, özel bi kağıt boya falan kullanmak lağzım :D
dogru ama bi mukavva kagıdı ile gückendirerek yapılabilir ama aynı ölçüsünü tutturabilrmiyim bilmiyorum sonucta emek isteyen bi iş fırsat buldukca devam edebilirim ama b.kunu cıkaracam gibime geliyo buyorumlarından sonra :p

ben yapsam şöle olur :D

kabasınını gayet güzel yaparım sonra işler karışır bende sıkılırım ara veririm,
daha sonrada natamam kalmasın diye kalanıda kafama göre uydururum,
mutlaka kullanmadığım parçalar olacaktır çünkü :)
yinede ortaya güzel bişe çıkar, evde önce güzel bi köşeye koyarlar, 1-2 sene sonrada ortadan kaybolur nedense :D

bugun kırmızı ışıkta yanımda bi yamaha durdu :)
dier yandada bi tempra, boyle birbirlerine "yarısalım" modu vermek için, durdukları yerde gaz veriyorlardı, yeşil yandıgında motor gozden kayboldu, biz daha yeni 3o u vurmustuk :p

hastayım ben motorlara, babam kızıyo alamıyorum (:)

kagıttan yapıcam, ona da kızacak değil ya :D

sitede çok güzel kağıttan hayvanların yapımıda var 4 parça falan daha basit yani :D

ya adamlara nasıl ilhan geliyosa adamlar yapıyo ama yaa

chamfer hoca bak bakalım, kagıttan hatun yapma war mı ? ! :rolleyes:
good8jd.gif

yok yok motorlar çok zor, hayvan maketleri kolay

bakın bu 3. aşamadan bi caps,
böle 17 aşama var

adsz6uy.jpg

motor değince tek gecerim bende hasatasıyım honda cbr 600 ümüz var allahımıza bin şükürr

sitede çok güzel kağıttan hayvanların yapımıda var 4 parça falan daha basit yani :D
tesekkürler arkadasım evet arkadaslar sitenin geri sayfasında hayvanlar ve diger bazı seylerinde maketleri var ilgilenlere duyrulur :)

TAMAM YA ALLAH allah bu kadar büyütmeyin az sonra harley ler geLİYO LLAH ALLAH ONLAR DA MOTOR MU

ÖzLeM_79' Alıntı:
motor değince tek gecerim bende hasatasıyım honda cbr 600 ümüz var allahımıza bin şükürr

bi tur binebilir miyim?

Geri