Passenger
DontWannaMyDiaßLo
- Reaction score
- 0
hakkımı savunmak suçsa bişey diyemem;formun bellil başlı kuralları varsa bei 1 kez uyaran bir mod neden beni banlıyo....en azından YALAKALIK yapmıyorum neysem oyum; duygu sömürüsü yapmak suçsa ;kötüyse :saskinYORUM YAPMAYACAGIM AMA yalakalıktan daha iyidir biraz dobracı ollalım eger türkiyenin en büyük sitelerınden birinde böyle şeyler olup;üyeler KÜSTÜRÜLÜYOSA hackhel 1 olabilirmi... yargısız infaz ypıp hemen bir üyeyi(MOD DEMİYORUM ) banlamak bu kadar kolay olamaz formun kuralları varsa ben o kurallara uydum arama YAPTIM AMA cıkmıyodu ve gereksız yere banlandım küstürüldüm sırf YALAKALIK YAPMIYORUM diye ... bana aciz demeyin kim olursa olsun ?beni bilen biliyo;ve gereksız yere polemıkte yapmıyorum sadece yalaka olmadıgım için banlandım küstürüldüm ama ... KARMA benım hakkımda yorum yapmış ve hemen tesekurlerıde almış neden acaba birisi antifener; öteki hoşgerya (bunların yaptıgı ne ????) ben kendımden emınım DÜRÜST olarak banlanmak daha iyi olsa gerek yalaka insanlarla işim olmaz ANLAYANLARA konumu kapatmayın ve yorum yazın ama YALAKASIZ olsun dogru dürüst olalım (sanal alemde yalakalık yapmayalım ) banlayan banlar dürüst oldum diye:aşk