...::: YakıLacak Yahudi CesetLeri !!! :::...

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
1-6.jpg

2-6.jpg

3-6.jpg

4-6.jpg

mesajyazn.gif

direk sövme pozisyonuna geçiş

ayrıca bişi sorcam bu resimdekiler soykırım falan mı yoksa legal olarak mı yapılıyo? bazı inanışlarda cesetleri gömmek yerine yakıyolar yani bunlardamı onlardan?

direk sövme pozisyonuna geçiş

ayrıca bişi sorcam bu resimdekiler soykırım falan mı yoksa legal olarak mı yapılıyo? bazı inanışlarda cesetleri gömmek yerine yakıyolar yani bunlardamı onlardan?

Soykırım ewet NaziLerin YahudiLere uyguLadığı soykırım görüntüLeri...
Not: Aldığım kaynakta yazıLanlar bunLar tam oLarak bende biLmiyorum.

komistlerin,lenin ve maonun yaptıklarıda geliyor aklıma..neyse bende susayım..

şu an filistini düşününce acımıyorum yahudilere..ayrıca almanlarada kızıyorum tamamen temizlemedikleri için bu dünyayı bunlardan.

Burda görünenler Nazilerin yaptığı vahşetin tırnağı değil.. Gaz odalarına yüzlerce kişiyi doluşturarak zehirlemeden tut, diri diri yaktıklarına kadar.. Günümüzdede İsrail'in nazilerden geri kalır yanı yok.. Yakında Filistin'i komple ateşe verirlerse şaşırmayın :(

AdoLf hitLer: "Gün qeLecek bütün yahudiLeri tamamen ortadn kaLdırmadıqm için bana küfredeceksiniz!" demişti...

aciyamiyorum bunlara simdi filistinde olanlari düsününce diger yandan o zaman yakilanlar simdiki iskence yapanlar degil ama yinede aciyamiyorum iste :melek

"Gün qeLecek bütün yahudiLeri tamamen ortadn kaLdırmadıqm için bana küfredeceksiniz!"

Adam iLeriyi görüyor :)

ya usta adolf hitler ilahi adaleti sağladı .... bizim dunyada soz sahibi olmamız için ilim de ve teknık te çok çok çok ilerlememiz gerekiyor.... gaflet en fena şey açalım gozlerimizi ve bakalım neler oluyor.... çalışmak zamanıdır.. sonra artık neye yarar...

şimdi sovsem . ceza verırıler. ama sovmeseem ıcım rahat etmez. neyse ben ıcımden sovdum......

bunlar yahudilere de yapılsa cok kötü seyler .
yahudiler bile bunları haketmiyor.

Geri