yahu biz ne kadar da özel(LEŞTİRİL)mişiz‏

imgesel

New member
Reaction score
0
yahu

biz ne kadar da

özel(LEŞTİRİL)mişiz

Ô Ô Ô

Türk Telekom, Arap'ın.

Telsim İngiliz'in.

Kuşadası Limanı İsrailli'nin.

İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .

Araç muayene işi Alman'ın.

Başak Sigorta Fransız'ın.

Adabank Kuveytli'nin.

İETT Garajı Dubaili'nin.

Avea Lübnanlı'nın.

Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık..

Ermeni...)

Rakı , Amerikalı'nın.

Finansbank Yunanlı'nın...

Oyakbank Hollandalı'nın.

Denizbank Belçikalı'nın.

Türkiye Finans Kuveytli'nin.

TEB Fransız'ın.

Cbank İsrailli'nin.

MNG Bank Lübnanlı'nın.

Alternatif Bank Yunanlı'nın.

Dışbank Hollandalı'nın.

Şekerbank Kazak'ın.

Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.

Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.

Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.

Enerjisa'nın yar ısı Avusturyalı'nı n.

Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.

Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.

İzocam, Fransız'ın.

TGRT(Fox) Amerikalı'nın.

Demirdöküm Alman'ın.

Döktaş Fransız'ın.

Süper FM Kanadalı'nın.

Hepsi TÜRKtü.

Sadece 4.5 yıl önce.

Çok önemli....

ASIL DEGERİ 9 (DOKUZ) TRiLYON DOLAR DiKKAT 9 MiLYAR VEYA

9 MiLYON DEGiL 9 TRiLYON DOLAR...

ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK.

YAZIKLAR OLSUN....

KAPTIRANA, VERENE SUSUP SEYREDENE....

HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ ETİBANK öZELLESTİRİLECEK..

(VE ALICISI AMERIKA :) VE BOR İŞLETMELERİ ETIBANK

BÜNYESİNDE. KONULAN FİYAT

40 MİLYON $.

YASADIĞIN DÜNYAYI SORGULAYAMIYORSAN, BARI ÜLKENİ SORGULA.....

Önemli! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ..

Borla çalışan araba üretil di, Türkiye kiskacta. Arabayi bor madeniyle

calistiracak patentli 600 proje oldugu ortaya cikti.Turkiye, dünya

rezervinin yüzde 70`ine sahip ve uluslararasi teroristler Türkiye
uyanmadan

bu kaynagi ele gecirmeyi planliyor.

moderatör notu: bu mail ı herkese gönderelim şeklindeki bölümler "siyasi düşünceler" yönünden bir hiçtir bu vb. cümleler silinmiştir

TMMOB

ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI

İSTANBUL ŞUBESİ

satmayı bile marifet olarak gösterdiler helal olsun başka bişey demeyecem

kardeş satsın bu ingiliz soyu "hürriyet ve itilaf partisi" bozuntusu parti. evelallah yine alırız...

50 kere verilmis olsa bile bidaha verilmesi iyi oluyor

özelleştirilmişiz diosunuz fakat benm bi yakınım telekomda çalışıodu eskiden 1 gün işe gitmesem beni idare ediolardı fark edilmiodum ve normalde saat 2 olunca herkes çıkıodu işten dio bizim milletimiz gününün yarısını keyfe keder yaşamak istio belki o sabah 8'den 2'e kadar da yatıomuştur ama şimdi öle olmuo özelleştirildiği için sabah 8 akşam 6 herkesin çalıştığı gibi onlarda çalışsın bence %51 hisse bizim söz hakkı yine bizde biraz da bunu düşünün

özelleştirilmişiz diosunuz fakat benm bi yakınım telekomda çalışıodu eskiden 1 gün işe gitmesem beni idare ediolardı fark edilmiodum ve normalde saat 2 olunca herkes çıkıodu işten dio bizim milletimiz gününün yarısını keyfe keder yaşamak istio belki o sabah 8'den 2'e kadar da yatıomuştur ama şimdi öle olmuo özelleştirildiği için sabah 8 akşam 6 herkesin çalıştığı gibi onlarda çalışsın bence %51 hisse bizim söz hakkı yine bizde biraz da bunu düşünün

işte sorunda bu ya bir kesim bunu kaldıramyor ondan ozelştirmeye karşı..benim babamda ozel soktorde çalışıyor ve işçi olarak şartların ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemzsiniz...ama devlet dairesinde çalışnlar(lafım hepsine değil)yattığı yerden devletten para aldığı gibi rüşvette yiyor...ohh ne ala memleket..ha ozellştrme olmalı ama hisserlin çoğu satılmamalı ve bana gore işcilerin çalışma şartlarıda knuşulmalı...

Tabı elındekılerın ucretlerını karsılayamadılar sımdı yabancıdan cıkarmaya calısıolar..

işte sorunda bu ya bir kesim bunu kaldıramyor ondan ozelştirmeye karşı..benim babamda ozel soktorde çalışıyor ve işçi olarak şartların ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemzsiniz...ama devlet dairesinde çalışnlar(lafım hepsine değil)yattığı yerden devletten para aldığı gibi rüşvette yiyor...ohh ne ala memleket..ha ozellştrme olmalı ama hisserlin çoğu satılmamalı ve bana gore işcilerin çalışma şartlarıda knuşulmalı...

evt ztn herşey bizim elimizde hiç bi yeri satmadık sadece çalışıolar bizim alanımızda birazda para alıyolar ve onlarında hakkı bu devirde kimse babasının hayrına bi şey yapmıo o yüzden bence özelleştirmeler iyi dediğin gibi benm abim babam özel şirkette çalışıo haaftasonu bile arıolar nerdesin fln die adamlar yatıolar gelmio bile işde böle bi meziyette inasanlarımızda var bence ii oldu

evt ztn herşey bizim elimizde hiç bi yeri satmadık sadece çalışıolar bizim alanımızda birazda para alıyolar ve onlarında hakkı bu devirde kimse babasının hayrına bi şey yapmıo o yüzden bence özelleştirmeler iyi dediğin gibi benm abim babam özel şirkette çalışıo haaftasonu bile arıolar nerdesin fln die adamlar yatıolar gelmio bile işde böle bi meziyette inasanlarımızda var bence ii oldu

talk show yapmayı hiç düşündün mü? mukemmelsin ya walla ciddi düşün bunu muhahahhahahhahhhahahaha sen beni guldurdun Allah ta seni güldürsn

Tansu çiller telekom'u özelleştirdi 1994 ve tüm türkiye borçlarını ödeyip sıfırlıyordu,aklıma geldikçe çıldırıyorum....

Şimdi meydana çıkan tüm Dinazorlar Mümtaz Soysal Tarafından Anayasa mahkemesine başvurdu sonuç malum.
ha bu arada borcumuz 40 milyar dolar ve sıfırlanıyordu.
Duyrulur...

haaa bu arada 40 milyar dolara satamadığımız telekomu seneleeeeeer sonra 4 milyara zor sattık.....

halkın kendi kendisini geçindirmesi oluyor bu.. devlet alıyor peşin parayı ve yükün altından kalkıyor düzgün bir yöntem.. başka care yok cunku borctan borca gireriz yoksa

halkın kendi kendisini geçindirmesi oluyor bu.. devlet alıyor peşin parayı ve yükün altından kalkıyor düzgün bir yöntem.. başka care yok cunku borctan borca gireriz yoksa

Hazıra dağ dayanmaz be..

Borçları ödemek için çalışmak lazım satmak değil..

Zengin bir ülkemiz var bunu unutmamalı..

Bir de her zaman artan milletvekili maaşlarımız..

bir yerde haritaları vardı satmadan önceki hali ve satıştan sonraki hali
babasının çifliği tabii babalar gibi satarım dediğine göre

Tansu çiller telekom'u özelleştirdi 1994 ve tüm türkiye borçlarını ödeyip sıfırlıyordu,aklıma geldikçe çıldırıyorum....

Şimdi meydana çıkan tüm Dinazorlar Mümtaz Soysal Tarafından Anayasa mahkemesine başvurdu sonuç malum.
ha bu arada borcumuz 40 milyar dolar ve sıfırlanıyordu.
Duyrulur...

haaa bu arada 40 milyar dolara satamadığımız telekomu seneleeeeeer sonra 4 milyara zor sattık.....

kara düzen düşünmeyi bırak artık biz memuruz diip 1500 ytl maaş alıp ağlıolar ya peki 500 ytl askeri ücret alanlar eşşek gibi çalışıo onlar hiç bağırmıo adam bi gün gitmesem belli oluo dio bnm bi arkadşmın babası bi gün hastalanmış işe gidememiş işine son vermişler özelleştirildikde ne old dha çok verim alıyoruz ve borçlarımızında bi kısmı kapandı bilip bilmeden dalga geçmenin alemi yok gerçii o da yapamadıın bi şey ama olsun yine de bi şeyler karalamışsın.Biizm halkımız adam gibi çalışmayı bilseydi böyle satılmazdı adam gibi çalışıp bi şeyler yapıp bi yerlere gelebilirdik.Türkiye'de doğru düzgün okuyan adam mı var ya da doğru düzgün işi olan ama bi Küfür yarışması olsa bizimkiler önde gider dereceler alır hatta Jüri başkanlığı bile yapar yani bizden bi şey olmamış olmıcak die bi şey yok fakat Türkiye'den ii yetişmiş insanlar çıkması için herkesin düşüncesi deişmesi lazım!!

keşke mesajını daha anlaşılır yazsaydın da anlayabilseydmm...

Geri