YabancıLara Şut!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Sarı-kırmızılı takımda Lincoln, Baros ve Kewell dışındaki yabancılar yolcu.

130393.jpg

Sezonu aynı oyuncularla bitireceğiz" diyen Bülent Korkmaz'ın yönetimle yaptığı görüşmede transfer için tam yetki aldığı da öğrenildi. Korkmaz bu toplantıda Lincoln, Baros ve Kewell dışındaki yabancıların biletini kesti. Sakatlığı bıktıran Linderoth, formsuz Nonda, kaleci Sanctis ve Meira sezon sonu gönderilecek.

Fotomaç

Geç Bile kalındı Bülent bey işe baslamıs he kanka :D

valla yerlerine daha iileri gelecekse tabii ki şutlasınlar. zaten bi temizlik şart

Dogru karar :goz:
Nonda nın gecen yaz gönderiLmesi Lazımdı. . .

Yapılması gerekiyodu zaten böyle bişeyi aslında bıde fenere yapsak kotu olmaz dımı helldevıl :)

valla bu yollanacaklardan bir tek nondaya üzülürüm giderse... nondaya gereken değer verilirse tekrar parlar nonda....

ben de bi nonda'nın gitmesine sevinirim.. yok arkadaş eski nonda değiL,adam yaşLandı kaLeye yüzünü dönemiyor..
Sanctis ve Meira çok kaLiteLi ve oyunda takımı sırtLıyor geride..
Linderoth maaLesef eLimizde patLadı,bence çok iiydi ama artk çok geç gitsin..
Ve maaLesef LincoLn de gitmeLi.. YıLdız oyuncu diye takımdaki düzen çok bozuLuyor..

bence de santis tutulmalı çünkü kaleye tecrübesiyle bir artı katıyo. aykut mu geçecek yani. görüyoruz ne amatörce goller yediğini aykutun. de santisin önünde 4 lü defans oynamaya başlasın o daha da güzel oynayacaktır eminim. çünkü adam hayatı boyunca 4lü defans yapan takımlarda sıkı defans hattına alışık yaşamış.siz 3lü defansla onun ceza sahasına kolay girilmesini sağlıyosunuz. her ne kadar iyi kurtarışlar yapsa da bir süre sonra gol yemeye başlıyor. bence gs şuanda ondan iyisini bulamaz ve gönderilmesi çok yanlış olur. haa derlerse ki paramız var alacaz kaliteli bi kaleci (akinfeev dermişim:D ) o ayrı mevzu.

Ben Sanctis ve Meira'nın Gitmesine ÜzüLürüm Sadece, Şimdi Herkes Sanctis Mi? O 5 GoL Yiyen KaLeci Mi? Şaka Mı? Yapıyorsun Dediğinizi Duyar Gibiyim, Ama O Yenen 5 GoLde Sanctis'in Bence Maximum %20 Suçu Vardır Defans Ve Orta Saha Rakibi KarşıLamada Adeta DöküLmüştü, Neyse Yeniden O Lanet Maçı Konuşmak İstemiyorum, Zaten Her AkLıma GeLdiğinde CinLerim Tepeme Çıkıyor, Ama Meira Trip Attı Dün BiLmiyorum Sonunu Ama Gitmesi Taraftarı DeğiLim Defansta ServetLe OturmuşLardı Çünkü, Gerçi Servette SakatLandı Ama O Da Başka Konu, Ama KesinLikLe LincoLn GitmeLi Takımda İkiLik Çıkıyor, Taraftar LincoLn'ü Çok Sevdiğinden Diğer AdamLar Dah Çok KoştukLarı MücadeLe EttikLeri HaLde LincoLn Kadar Saygı Ve Sevgi GörmüyorLar Ve Bu Da Benim Kanıma Dokunuyor Açıkcası Ve Bende LincoLn DahiL Diğer Bütün YabancıLarın Gitmesi Gerektiğini Düşünüyorum Nonda'Da DahiL, Bu Saatten Sonra Nonda'nın PiLi Bitmiştir, Ondan Bir Cacık OLmaz...

fotomaçın yazdığı hiç bir habere inanmam ...

Sanctis dışında diğerlerinin gitmesini ben de isterim..!

En başta Meira gitmeLi KaLıbının adamı değiL ne yazıkki.. Ligde 50 topçu cıkarırsın onun gibi..

Aslında Meira yı tek olarak ele almamalıyız bence.Mesela Servet solunda Hakan gibi hiç sırıtmayan bir adamla oynuyor Hakan onun açığını kapatıyor.Meira da sağında koşmaktan başka işe yaramayan ve Meira'nın açıklarını daha da açmaktan başka bir işe yaramayan Sabri'yle oynuyor. Haksızlık değil mi biraz?

Sanctis,Baros,Lincoln ve Kewell tecrübeleriyle bundan sonraki takımın bel kemiği olurlar bence.
Linderoth mus falan filan zaten bitti gözümüzde..

kaleci gitmese iyi olur...bu arada nondayı madem gönderecekler keske ara transfer döneminde ariza makakulayı alsalardı

LincoLn bu sene GaLatasaray'ın attığı birçok goLde katkı sahißi..Adamın Liqde sadece 12 asisti var ve asist kraLı..5-6 tane de goLü var..
Bu oyuncuyu yoLLayıp ne yapacağız ? Adam formunda..
Bence Meira uyum sorunu çekiyor sağ beke adam gibi birisi aLınmaLı Uğur geLene kadarda defansLa uyum sorunu ya$ar sabri nedeniyLe !
Sanctis'te on numara kaLeci gerçekten çok beğeniyorum.Çok cesur ve tecrübeLi bir kaLeci gönderiLirse büyük bir hatra oLur adam can atıyor bizde oynamak için..
Nonda gidecekse gitsin.Formsuz artık bu saatten sonra hayır geLmez

Siz yinede inanmayın ( hele fotomaca )hiç inanmayın :biggrin

Geri