ya sevdiklerimiz vefat ederse...

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
death.jpg
HEPİMİZ ÜZÜLECEGİZ
Birgün gelecek;ben veya sen veya hepimiz...
Salya sümük aglayacagız
Sevdıklerımızı kaybedıp;dünyaya haykıracagız

Annemizin;babamızın ;kardesımızın;eşimizin vefatı bizleri yıkacak
kaybettıhgımız dünyalar tatlısı sevdıgımızı o kara topraga verecegiz:saskin

GÖNÜL isterki;onlardan önce ölmek onların acısını yaşamamak;
peki ya onlar çekmeyecekmi acı keder...
bir nebze olsun düşünün ben yokum deyin veya onlar yok:melek
yıllar boyu hayat yok

death.jpg

Aşktanda öte sevdını kaybetmek
Sevda cekmek yanında solda sıfır...
Kimlerle konusup kımlere ana baba dıyecegız
kime askım lafını edecegız…​
yazan :F.arda bunaldım biraz cok kötü bir şiir yazdım

ya niye bu konulara giriyosun yolcu... :D .düşünmeyelim bunları ,düşünmek bile istemiyorum...

düşünmesi bile kötü..

insan ona da alışıyor. gönül katlanıyor. ilk bir kaç ay zor ondan sonra açılan yara kabuk bağlamaya, yanan ateş küllenmeye başlıyor. hayat devam ediyor.

insan ona da alışıyor. gönül katlanıyor. ilk bir kaç ay zor ondan sonra açılan yara kabuk bağlamaya, yanan ateş küllenmeye başlıyor. hayat devam ediyor.

gönül katlanmak zorunda olsada yara kabuk baglasada ;:melek o izler yokmu yaranın izleri hiç gecmıyo ve herhan herdakika yanında yanıbasında ??? cok zorrr birgün bu acıyı hepımız yasayacagız :vur​

Allah kullarına kaldıramayacakları yükü vermez

Alışıcaksın, başka çaresi yok!!

tabiki hepimiz öleceyiz ama ya sevdiklerini kaybetmek işte o çok zor o yüzden sen ağzını hayıra k......nı bayıra aç :)

canım abicim benim böyle şeyleri kafana takma ;şuan ailemizle birlikteyiz.kimin abisiymiş​

bir gün ölecez hepimiz doğru ama bence anı yasamak lazım ilerıde ne olacagını bılemezsın ama suanı kendın yonetirsin

benim panikatak hikayem bu sevdiğim birilerini kaybetmek.böle hissederim paniatak olunca.ben ölüyüm daha ii.biraz bencilim bu konuda.ben o acıya dayanamam sanırım.ben ölsem daha temiz.

benim panikatak hikayem bu sevdiğim birilerini kaybetmek.böle hissederim paniatak olunca.ben ölüyüm daha ii.biraz bencilim bu konuda.ben o acıya dayanamam sanırım.ben ölsem daha temiz.

sevdıklerının olümünü gormektense ben oleyım daha iyi katıldım sana ablacım:aşk

Geri