ya millet aşk deyın ce ilk aklınıza geleni yazın aşktan ne anlıyosunuz

aşkını bulsan onu koruyabilmen zor be kardeşim. en iyisi dost kazanmak. derdını çeker her durumda yardıma koşar.dostumu hiç bi aşka değişmem..! boşverin aşkı. ilk başta süper sonraları sürün bi güzel kurtuluncaya kadar aman kalsın..sürünmeye değmez yaa..

Aşk ızdıraptır

Konuyla ilgili küçük bir söz okumuştum çok zaman önce..

Birgün sevgilim sordu aşk nedir diye, ertesi gün onu gördüm birbaşkası ile kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır diye... :D

a$q her$eye rağmen güzell bişi...ama gerçeq a$q... bulan olursa bana da yollasın bi posta lütfen : (((

aşk bir hiç..ölünce bile bulamıycak taptıgım insanı..

önce ata sözleriyle anlatayim :)

a$k bir vi$ne ic ic ki$ne :D

a$k bir moktur icine dü$en coktur :D

simdi benim düsüncelerim:

a$k bir tutku, ate$le oynamakdir a$k, ya yanarsin yada yakarsin, am gercek a$ki bulursan ikinizin yaratdi ate$le dünyayi yakarsin.

a$k bi yandan kör yapar, biyandanda gözünü acar. bi yandan öldürür , bi yandan canlandirir, bi yandan tokatlar biyandan ok$ar, a$k iki tarafli bi madalya sanki, bi yani güldürüyo bi yani aglatiyo... daha fazla güldüren tarafa sahip olan madalya i bulursan dogru a$ki bulmus sayilirsin.:hhman:

eğer doğru kişiyi bulup bulmadığını öğrenmek istiyosan suna dikkat et....

Eğer ki o mutlu oluyo diye sen her türlü duruma katlanıyorsan ve de o senini için aynısını yapıyorsa....İşte bu gerçek sevgidir....

Aşk deyince benim aklıma karşındaki insanın gözlerinin içindeki o parıltıyı görmek geliyor nedense...

işte sorun bu soruyu sorduğunda başlıor çünkü aşk die bişey yok insanları kandırmanın en güsel yönü başka hiçbişey deil olmayan bişey sadece kendi kendine yaratmış insanoğlu hoşlanırsın yada seversin ama aşk olamaz. . . saçma bişey yani bence lem gene edebiyat yaptırdınız bana :) salla gitsin dostum daa nerede bulurum falan die soruosan yaşın küçük demektir zamanı gelince bulurusn ;)

bomboş sokakta elinde silahla yürümektir:D

Askin tarifini yapmak zor. Aski anlamak için onu yasamak lazim. Askin tarifini de aramaya gerek yok. O kisiyi bulduktan sonra herseyi unutursun zaten. O kisinin dogru kisi oldugunu nasil anlarim sorusuna gelince kalbinin sesini dinle derim.

zaman ister

FONT]

hmmmm aşkııııııı o kadar duyguyu bikaç cümleye sığdırmak mümkün değil tabiii ama kısacaasııı bööle aklından 24 saat çıkmayan birine olduun şey :D

aşk bence acı çekmekten başka bişey değil

Geri