Ya fena halde şizofrensiniz ya da ajan-provokatör!

Aşagılık kompleksin var herhalde bir çok konuda aşagılanmaktan bahsediyoırsun da.Şimdi yukarıdaki alıntı yaptıgın karşıdaki insanları aşagılamamamışmı oluyor?Bu tür seviyesiz kelimeleri siz sarfettinizmi iyi,karşı taraf yapınca kötümü oluyor? Siz böyle hep bencilmi olursunuz?

yazılarının çoğunu forumda okudum yaptığın tek şey var oda ortamı germek asılsız iddialar üzerinde durmak Aşağılık kompleksim yok senin ki var ki ha bire fettullah gülen üzerine iftralar yalanlar atmktasın sen ve bir kaçı 64general1 Vtnsvr vs... neyse siz de aşağılık kompleksi olmazsa eğer ikid bir de hiç. olmadık konularda Fettullah gülenle iliştirmezsiniz

Nickin öncevatan ama Cumhur u tanımayan biri olarak nickin öncevatan olması tuhaf
sanada bu laf gider

""""Cahil savaş davulu gibidir,sesi çok ama içi boştur"""

Millet iradesini aşağılıyorsunuz, ülkenin enerjisini boş işlerle tüketiyorsunuz, ama milliyetçiliği ve vatanseverliği kimseye bırakmıyorsunuz… Ya fena halde şizofrensiniz ya da ajan-provokatör

YALAN MIIII?

MİLLETİNİ İRADESİNİ %47 "HÖDÜKLER" DİYEREK VEDE HÖDÜK DEMEDİĞİNİ SAVUNURAK "HÖDÜKTÜR" DİYENLER ÇIKMADIMI BU FORUMDA....

MİLLTİN İRADESİNİ AŞAĞILAMADINIZ MI?

YOBAZ, CHİL KESİMLERDİR AK PARTİYE OY VERENLER DİYEREK MİLLETİN OY VERMİŞ HER İKİ KİŞİDEN BİRİNİ AŞAĞILAMADINIZ MI?...

YALAN MIII?

HER YASA SONRASI ANAYASA MAHKEMESİNİN KAPISINA GİTMİYORMUUSUNUZ?....
BOMBOŞ ŞEYLERE UĞRAŞMADINIZMI ?

AMAAAA

İŞİNİZE GELMEDİĞİ ZAMAN.... MİLLİYETÇİDE SADECE SİZSİNİZ.... VATANSEVERDE SADECE SİZSİNİZ.. BUNUDA KİMSEYE KAPTIRMAZSIN...

SİZDEN OLMAYANLAR İSE VATAN HAİNİ, VATAN DÜŞMANI....

YAZAR AZ BİLE DEMİŞ... ŞİZOFRENİ OLMAKLA.... AJAN OLMAKLA.....

YİNE DİYORUM AZ BİLE DEMİŞ..........

tabii kardeşim tabii provake ediyor...

ahmet hakan kalkıp koca memleketin başbakanına ey tayyip akıllı ol bırak bu delikanlılık ayaklarını menderesi hatırla
o darağacına gittiginde bu ülkede bir mantar tabancası bile patlamadı
bu millet böyledir işte derken provake etmiş olmuyor.
da bu adam söyleyince oluyor çünkü bu tarikatçı şeriatçı talibancı dimi..

Ahmet Hakan'in yaptigini destekledigimi nerden cikariyorsun ki. Al birini vur ötekini benim icin.

Ya fena halde şizofrensiniz ya da ajan-provokatör!

konu başlığı bu şekilde

-görüldüğü gibi bir kesim genelleme yapılarak şizofren ajan ve provakatör deniliyor ve bu hakaret olmuyor mu .
biz bunu hakaret değil eleştiri olarak yorumladık ve bu bizim iyi niyetimizdendir.eğer art niyetli olsaydım gider şikayet ederdim yaptığınız gibi...
-biz bu kelimeleri eleştiri olarak algılıyoruz çünki biz dar kafalı değiliz çünki zihin olarak kapalı değil açığız çünki biz eleştiriye açığız kapalı değiliz

eleştiye kapalı değil açık olun.zihinlerdeki örtüyü çıkarın ..bu ülkede sadece siz yaşamıyorsunuz bu ülkede sadece %47 yaşamıyor diğer %53 yok sayan bir anlayış faşist bir anlayıştır yoz-yobaz bir anlayıştır... lütfennn ama lütfen pehriz tuttuğunuzu söyleyip lahana turşusu yemeyin ya olduğunuz gibi görünün yada göründüğünüz gibi olun

-ben haber yapanlara iftira edenlere ancak hödük ler inanır deyince hakaret oluyormuş ve gidip şikayet ediyorsunuz...........

tekrar ediyorum yalanlara ancak hödükler inanır

-eleştiriye açık olun eleştirilere bile kapalısınız zihin olarakta kapalısınız kafa olarakta kapalısınız..sürekli şikayet ediyorsunuz ve kendinize toz kondurmuyorsunuz
kendinizi peygamberin kutsal tavuğumu sanıyorsunuz ki şizofren dediğinizde ajan dediğinizde provakatör dediğinizde size karşı kimse bir şey demesin kimse eleştirmesin

-zihinlerdeki türbanı çıkarıp ve eleştiriye açık olmak lazım yok eğer bunu yapamıyorsanız susma özgürlüğünüz var bunu kullanın....

saygılarımla....................................

yaw kardeşim insanlar kendilerine de hödük der oldu ya. diyecek söz bulamıyorum. karqta adlı vatandaş kendini mükemmel zannediyor ve hiç bir yalana inanmadığını zannediyor ya, yazık yaw, hakkaten yazık..

yaw kardeşim insanlar kendilerine de hödük der oldu ya. diyecek söz bulamıyorum. karqta adlı vatandaş kendini mükemmel zannediyor ve hiç bir yalana inanmadığını zannediyor ya, yazık yaw, hakkaten yazık..

-eyvalllaa:D

-Kardeş ben mükkemmel değilim elbette hatalarım vardır ama ben artık laflara değil icraatlara bakıyorum ve yalanları bu şekilde anlıyorum

-Ben mükkemmel değilim ama Atatürkçüyüm
sözde değil özde yeşil değil kan kırmızı ATATÜRKÇÜYÜM

-milletimizi güzel laflarla kandıranlara atıkları iftiralarla kandıranlara artık inanmıyoruz ve bize samimi gelmiyorlar artık..

-akp nin ikici seçimi kazanmasına sevinmiştim bile ama takke düştü kel göründü
görünen köy kılavuz istemez

-artık yalan söyleyenlere pirim verilmemeli kim olursa olsun....

ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz....(Ziya Gökalp)

Şizofreniyle kişilik bölünmesi yani senin tabirinle çift kişilik aynı olgu olmakla beraber terfi olarak algılıyorsan bu durumu öncelikle seni tebrik etmek isterim bi konu okunursa içeriğine göre yorum yapılır okunmazsa etikete göre yorum yapmaya çabalanır
Hep ikinci seçenekte kalmaya mecbur hissetmenize sebeb olan unsur ne çok merak ediyorum

şizofreniyle kişilik bölünmesi aynı şey demek.. bi araştır bakalım öyle mi?

ben de sizi tebrik etmek istiyorum şizofreniyle çift kişilik deliliğin aynı şey olduğunu iddia ettiğiniz için.
Şizofreni Ne Değildir ?
- Şizofreni kişilik bölünmesi demek değildir. Maalesef pek çok kişi şizofreni hastalarını bazı zamanlar normal yaşam sürdüren bazen de birden tehlikeli bir caniye dönüşen kişiler olarak hayal etmektedir. Bunun gerçekle alakası yoktur!
kaynak:http://www.sizofreni.web.tr/pap/pap_ndnd.html

çift kişilik delilik:birbiriyle bir sekilde birlikte ve yakın olmak zorunda kalmıs (akrabalık da olabilir) iki insanın iliskisinde; zamanla, psikotik seviyedeki bireyin kendi hezeyanlarını digerine bulastırması durumu ile olusan cifte delilik..(istersen psikotik ve hezeyan kelimelerinin de anlamını yazayım da sonra yanlış kullanma yine)

sizde yorum yaparken; konu içinde geçen kavramların anlamını öğrenin ondan sonra yorumunuzu yapın.

konuyu okudum başlığa göre yorum yapmak istedim bu seni niye rahatsız etti?

bizi tek bir doktrine bağlı olmakla suçlayan yazar acaba çok mu farklı. kendisi ampulun ışığından başka doktrin tanımazken bizimle aynı hataya(!) düşmüyor mu?
bizim saçma sapan laiklik anlayışımız var da kendilerinin saçma sapan bir demokrasi ve din anlayışı yok mu?

"Menderes'i niye bu kadar seviyorsunuz?" diye sorduğum Balıkesirli bir köylüden şu cevabı almıştım: "Adam bizi devletin dayağından kurtardı." Halka dayak atana kaba saba bir devlet vardı, evet. Vergi veremeyecek kadar yoksul musun? Al sana dayak! Çocuğuna Kur'an mı öğretiyorsun? Al sana dayak! Yol inşaatında çalışırken yorulup şöyle bir soluklanayım mı dedin? Al sana dayak! Özlediğiniz tek parti döneminde işler böyle yürüyordu işte. Ha, bir de köylülere zorla klasik müzik dinletmek gibi 'medenileştirme operasyonları' vardı tabii ('Çocuklarımız namazı öğreneceğine baleyi öğrensin' diyen dinozor hanımın kulakları çınlasın). şeklindeki sallamalarına cevap vermeye bile gerek yok. bu yalanlarla sadece kendi doktrinlerine inanan insanları kandırabilrler...

islamiyete topyekün savaş ilan eden ab-d'nin emir kulluğunu içine sindiren bir yazarın laikleri islamiye topyekün savaş ilan etmekle suçlaması ise sadece komik...

içeriğe uygun cevap yazabildim mi?

egemenlik kayıtsız şartsız 15 milyonundur bence böyle olmalı.Ayıp.Bu arada Hitlerde yüzde 40 la gelmişti duyrulur.bir parti yüzde 47 aldı diye suç işlemeyecek ya da suç işlerse kayıtsız kalınacak diye bir şey yok. çoğunluktur istediğini yaparda denilemez Hukuk işler o zaman yarın birgün aşırı sağcı bir parti iktidara geldiği zaman benden olmayanı öldürelim desin sonra bizde deriz milli irade severde öldürürde.Kömürlü peşkeşli milli irade

ajanı bende fark ettim avatarlardan

hayır kardeşim dini siyasete alet etmek olmuyor benim bacımın başındaki örtü onun kutsalıdır.
ve dini gereğidir sen ona el uzatıp çekmeye kalkarsan bende tabi ki bu ülkede islamı silmek isteyenler var derim.

sen ona el uzatırken siyaseti dine alet etmiş olmuyorsunda ben çek elini dediğim zaman mı oluyorum.
ne olur biraz empati yapın.
bugün akp size başlar örtülecek dese tepkiniz ne olur?
siz olmayan ve olmayacak birşeyin hayaliyle korkulara bürünüyorsunuzda biz olan ve
herşeye rağmen devam eden bir şeyden niye şikayet etmeyelim.

tabii kardeşim tabii provake ediyor...

ahmet hakan kalkıp koca memleketin başbakanına ey tayyip akıllı ol bırak bu delikanlılık ayaklarını menderesi hatırla
o darağacına gittiginde bu ülkede bir mantar tabancası bile patlamadı
bu millet böyledir işte derken provake etmiş olmuyor.
da bu adam söyleyince oluyor çünkü bu tarikatçı şeriatçı talibancı dimi..

kastettigimi gelecek secimlerde anlarsın eger mahkemeden donerse bu turban davası akp cıkcak sokakta biz istedik ama kabul etmediler musluman degil bunlar diyip turk halkının %99 unu yanına cekmeye calıscak.. yine olmayan bşi için konusma deme artık akpnin cigerini biliyoruz...

أĸяα;2804398' Alıntı:
bak sen heLe siniri bozuLurmuş küçük beyin :)
Önce sen avatarını değiştir asLan parçası
komando yazıpta amerikan coniLerini ne birLeştiriyorsun Türk Bayrağı iLe?

BİLİYORSAN KONUŞ BİLMİYORSAN SUS BKZ:JÖAK-ÖZEL KUVVETLER
TAMAMEN YERLİ AYRICA ORAYA TERÖRİST RESMİ KOYMAK HOŞUNA GİDİYORSA BEN EN KRALINI KANLI CANLISINI KOYARIM YETERKİ SEN İSTE....

süper bir yazı olmus kendileri millete etiket takacaz diye ugrasırken dısardan ne hal aldıklarını gösteren süper bir yazı olmus ben anlamıyorum amacları ne millete abd ci derler kendileri en büyük abd sempatizanı olmus farkında değiller abd nin amacı ne türkiye karıssın kötü olan ekonomi iyice batsın ortalık karıssın bende rahat hareket edeyim politikası simdi bu chp zihniyetindeki adamlar akp ile ugrasacaz derken halkı iyice bataga sürüklediklerinin ve abd nin oyunun en büyük parcası olduklarının farkında degiller mi.bu chp zihniyetinden ülke ne zaman kazandı ki nerde chp orda kavga tartışma olay zarar bir parti iyi yapılan bir şeye hiç mi iyi demez ya ama bunların halini gösteren anlatan süper video hazırlamıslar hem cok komik hemde içler acısı halleri ahanda linK isteyen dinlesin

TIKLA DİNLE

chp konusunda sana katılıyorum. ama kusura bakma abd nin en buyuk sempatizanı bile demicem iş birlikcisi tayyip abidir. bkz : bop eşbaşkanlığı

Geri