ya şu şerefsizlerin yaptığına bakın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kemal152

New member
Reaction score
0
........

şuna bakın ya şerefsizler...

şerefsiz demek yetmez!tamamı O.B.Ç

Daha Biz Duralim Neyi Bekliyoruz Bilmiyorum Adamlar Resmen Bize Hakaret Ediyor Küfür Ediyorlar Biz Bakiyoruzz çok Yazik...

ben birşey diyemiyorum alası bunlar

Ancak Böyle Resimlere Bişey Yapabilirler şerefsizler

ben sizin ananızı avradınızı yedi sülalenizi eşiktekinizi beşiktekinizi dogmuşunuzu doğmamışınızı ataLarınızı size sLm verenLeri topunuzun içine koyim a.q vatansız pezevenkLer..........

Tmm Arkadaşlar Fazla Abartmayin Mesaj Yerine Ulaşti!... It ürür Kervan Yürür!...

BU ÇOK GÜZELDİ GERCEKTEN AMA TAM OLMUŞ!...

ARKADAŞLAR KÜFÜRLERİNİZİ GENELLEME YAPMADIN SIRALAYIN BİRİLERİ KIRILABİLİR BUNLARDA HOŞLANAYAN KÜRT ARKADAŞLARIMIZ DA WAR LÜTFEN SAĞDUYULU OLALIM AYRICA TEKRAR BELİRTİYORUM MESAJ YERİNE ULAŞTI..ELİ KULAGINDA!....

Bu şerefsiz Piçlerin Gördünüzmü Dil Seçeneklerinde Kürtçe Niye Yok Piçlerin Ne Dili Ne Topraği Var..

levo45' Alıntı:
Bu şerefsiz Piçlerin Gördünüzmü Dil Seçeneklerinde Kürtçe Niye Yok Piçlerin Ne Dili Ne Topraği Var..

ARKADAŞIM TEKRAR EDİYORUM GENELLEME YAPMA AYRICA KÜFÜR EDİYORSUN AÇIK AÇIK BANLANA BİLİRSİN!...

yaMaKaSi' Alıntı:
BU ÇOK GÜZELDİ GERCEKTEN AMA TAM OLMUŞ!...

ARKADAŞLAR KÜFÜRLERİNİZİ GENELLEME YAPMADIN SIRALAYIN BİRİLERİ KIRILABİLİR BUNLARDA HOŞLANAYAN KÜRT ARKADAŞLARIMIZ DA WAR LÜTFEN SAĞDUYULU OLALIM AYRICA TEKRAR BELİRTİYORUM MESAJ YERİNE ULAŞTI..ELİ KULAGINDA!....

Aferim sana ya...Sen ne diyorsun kardeşim kim kırılacak kim!!Çıksın ortaya....O.ç. pkklı varsa çıksın...Kürt kardeşlerimiz diyorsun orada kürtlere küfür edilmiyor pkklı kürtlere küfür ediliyor tamam mı?

Ya zaten kendileri yazmış Zavallı Sakatlar diye.....
Artı kü...stan mezar olacak yazmışlar..:sigara: Doğru
bi bakın Irağa güneydoğuya..Bu zihniyetteki insanların olduğu her yer zaten ölüm ve mezar kokuyor...
Utanmaz adamlar dedeleri Küfür ettikleri Atanın yanında Şimdi bunların birlik olduğu Emperyalist düzene karşı Namus mücadelesi verdi.
Bunları yazanlar acaba Fransız tohumu falanmı...

kendi çaplarında eğleniorlar köpekler..garibanlar işte anca öle ingilizceden bozma dandik isimlerle site kurarsınız geri zekalılar,kürdistan cehennem olucakmış pehh ulan daha öle bi yer yokki anasını satıyım sıkıysa alın bakalım!!..
cahillerin - görgüsüz köpeklerin, çıkardıkları soysuzlar!..
içimden neler geçior ama forum kuralları dışında neyse onlar hesaplarını ödiyecekler merak etmeyn!

FreeBug' Alıntı:
Aferim sana ya...Sen ne diyorsun kardeşim kim kırılacak kim!!Çıksın ortaya....O.ç. pkklı varsa çıksın...Kürt kardeşlerimiz diyorsun orada kürtlere küfür edilmiyor pkklı kürtlere küfür ediliyor tamam mı?

PKK YA BENDE KÜFÜR EDİYORUM AMA GENELLEME YAPIP İÇİNE BÜTÜN KÜRTLERİ KOYMAK YANLIŞ BEN DE EN AZ SİZİN KADAR ÖFKELİYİM....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri