- Reaction score
- 0
Yaşar Nuri Öztürk stüdyoyu terk etti, kanal Avşar'ın programını aniden yarıda kesti.....
Haber 3'ün haberine göre; Hülya Avşar'ın Habertürk televizyonunda yeni başlayan programında ilk olay gece yaşandı.. Yaşar Nuri Öztürk, Avşar'a sinirlendi ve stüdyoyu terk etti.
Avşar'ın bu haftaki konuğu Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç ile ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk'tü. Siyasetin, iktidarın ve AK Parti'nin konuşulduğu programda Hülya Avşar'ın ard arda Başbakan Erdoğan'la ilgili soruları Yaşar Nuri Öztürk'ü bunalttı.. "TAYYİP'İN YAĞCILIĞI.."
Ve en son Avşar'ın Erdoğan'ı över gibi sözleri bardağı taşıran son damla oldu. Öztürk, "Siz beni kullanarak Tayyip'in yağcılığını yapacaksınız. Ben gidiyorum" dedi ve ayağa kalktı.
Avşar kızının 'yapmayın' tarzı durumu kurtarmaya çalışan sözlerine rağmen Öztürk "Ben gidiyorum" dedi ve stüdyoyu terk etti. Avşar'ın şaşırdığı görülürken Kamer Genç söze girdi..
PROGRAM YARIDA KESİLDİ!
Programın daha 2. haftasında yaşanan bu olayı perde arkasında neler olacak merak ediliyor.. Diğer yandan Yaşar Nur...
Devami...