aklıma şu kanal 7 ve onun gibi yandaş gerici yobaz medyasına okuyup inanlara göre bişey geldi
Cami Bastıran Vaaz
İki gün önce gazetelerde şöyle bir haber yer aldı:
Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii imamı Hasan Hakyemez, verdiği vaazla camiyi bastırdı. İşte Hakyemez'in vaazı; “Eşini çalıştıran adamın biri gelerek, karısının kendisini patronu ile aldattığını söyledi. Bakın, karılarınızı çalıştırmayın, günaha girersiniz. Çünkü kadının 9 nefsi var. Hangisine hakim olsun. Erkeğin tek nefsi var ve buna hakim olabiliyor. Bunları kendim uydurmuyorum. İslam’ın emrini tebliğ ediyorum” dedi.
Bunun üzerine Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri, imamı Büyükçekmece Müftülüğü’ne şikâyet etti. Dernek Başkanı, “Bunu duyan 15 AKP’li kadın camiyi bastı” dedi. Şikâyet üzerine adı geçen imamdan yazılı savunma isteyen Büyükçekmece Müftüsü, “Böyle bir görüş ne Kur’anda, ne ayetlerde, ne hadislerde hiçbir yerde yok. İslam bilginlerinin de böyle bir yorumu yok” açıklamasını yaptı.
o zaman arkadaşlarım en üstte belirttiğim arkadaşlarım bunların her dediğine inanıyorsan... ( bu da mı doğru vay vay işimiz amma zormuş)