Yaşar Nuri ve Zekeriyya Beyaz’ın Cenaze Namazları Kılınır mı?

kanal 7'nin tayyip babalarını toprağın kabul edeceğine inanmıyorum..!!!! neden yaşar nurinin kılınmayacak namazı allah'la aldatmak kitabından hepsinin tek tek bütün çamaşırlarını döktü diyedir :D... zekeriya hoca zaten herkes'e ters geliyor modern bi islam anlatmaya çalışıyor... ama gerici islam yobazları onu her zaman şeş beş sen ne anlarsın olarak görüyor..!! SAYGILARIMLA..!!!

KaynaĞi GÖrmem Yettİ
Yorum Yapmaya DeĞmez ...
Bİr Ata SÖzÜ Geldİ Aklima
İt ÜrÜr Kervan GeÇer .. İt ÜrÜdÜĞÜyle Kalir

KaynaĞi GÖrmem Yettİ
Yorum Yapmaya DeĞmez ...
Bİr Ata SÖzÜ Geldİ Aklima
İt ÜrÜr Kervan GeÇer .. İt ÜrÜdÜĞÜyle Kalir

İtin (köpeğin) duası kabul olunsaydı gökten kemik yağardı.(atasözü)
Eğer art niyetli, aşağılık kişilerin istedikleri yerine gelseydi, onlar mutlu olurken dünya kötülüklerle dolar; iyilere de barınacak yer bulunamazdı. Şükür ki bunların dilekleri yerine gelmemektedir.

al işte
müslümanlığınız bu kadar
sizler gerçekten müslüman olamazsınız
yok bunların cenaze namazı kılınırmı
yok bu dindarmı ateistmi
kardeşim bırakın bu işleri
kendi kendinize peygambercilik oynadığınızın farkındamısınız
münafık olduğunu nereden biliyorsunuz
vahiymi geldi

aklıma şu kanal 7 ve onun gibi yandaş gerici yobaz medyasına okuyup inanlara göre bişey geldi :D:D

Cami Bastıran Vaaz

İki gün önce gazetelerde şöyle bir haber yer aldı:

Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii imamı Hasan Hakyemez, verdiği vaazla camiyi bastırdı. İşte Hakyemez'in vaazı; “Eşini çalıştıran adamın biri gelerek, karısının kendisini patronu ile aldattığını söyledi. Bakın, karılarınızı çalıştırmayın, günaha girersiniz. Çünkü kadının 9 nefsi var. Hangisine hakim olsun. Erkeğin tek nefsi var ve buna hakim olabiliyor. Bunları kendim uydurmuyorum. İslam’ın emrini tebliğ ediyorum” dedi.

Bunun üzerine Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri, imamı Büyükçekmece Müftülüğü’ne şikâyet etti. Dernek Başkanı, “Bunu duyan 15 AKP’li kadın camiyi bastı” dedi. Şikâyet üzerine adı geçen imamdan yazılı savunma isteyen Büyükçekmece Müftüsü, “Böyle bir görüş ne Kur’anda, ne ayetlerde, ne hadislerde hiçbir yerde yok. İslam bilginlerinin de böyle bir yorumu yok” açıklamasını yaptı.

o zaman arkadaşlarım en üstte belirttiğim arkadaşlarım bunların her dediğine inanıyorsan... ( bu da mı doğru vay vay işimiz amma zormuş) :D:D

Geri