Yaşar Büyükanıt'a Suçduyurusu

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Diyarbakır Baro Başkanı Sezgin Tanrıkulu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Tanrıkulu, Baro Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, Genelkurmay Başkanı'nın dünkü konuşmasında, Şemdinli davası ile ilgili bölümde 'yargıyı etkilediğini' ileri sürdü.

Tanrıkulu, 'Genelkurmay Başkanı'nın sık sık konuşmasının, her meselede görüşünün soruluyor olmasının Türkiye'ye özgü bir demokrasi ile açıklanabileceğini' de savundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, dün yaptığı toplantıda Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik saldırlar ile ilgili konuşmasında Şemdinli olaylarıyla ilgili hazırlanan iddianameye değindi.

Orgeneral Büyükanıt, "Şemdinli olaylarında bana yapılan saldırıların benim kişiliğimle alakası yok, TSK'ya yapılan saldırılardır. Ben orada bir örneğim. Dünya hukuk tarihine geçecek bir hukuk cinayeti işlendi" dedi.

( cnn Turk - kanaltürk )

Evet askeriyey karşı yıpratma çalışmaları devam ediyor . Şerefisler sürüsü .

askeri kimse yargılayamaz merak etmeyin, anca askeri mahkemeye gitmesi lazım

TSK ya yapılan saldırılar sınır tanımıyor!:mad:
hepsinin sonu aynı olur merak etmeyin şemdinli iddianamesini hazırlayan eski savcı "sayın" ferhat gibi o da görevinden alınır.

Çok komik ya :) Ülkeyi nasıl karıştırmaya çalışıyolar, artık askerimize de dil uzatır oldular. Yakında Oğuz Kağan Köksal için de suç duyurusu yaparlarsa hiç şaşırmam doğrusu.

EE terörist yada mürteci olunca orduya sataşmadan duramıyor insan.

bi şey olmaz yaw
koskoca genelkurmay başkanına ne yapabılırlerkı helal sana buyukanıt anıtı dıkılecek adamsın

Geri