Yaşamış Oldugumuz Sorun..

şimdi saldırdınız kayboldunuz neoldu durduramadınız yemedi peki birazcık delikanlıysanız buraya kim oldugunuzu söleyin ben size özel bi paket hazırlıyım ailece yersiniz =)

bende bayağa uğraştım foruma giremeyince ikra"dan öğrendim durumu
şimdi herşeyin yolunda olduğuna sevindim
hh ailesine geçmiş olsun

abi ben anlamam 32 mb deb 160 mb den sen adresi ver bende levye var

ben bir yerlerden duydum Solarizin Lafından sonra birileri verem olmuş :D
solariz ağızına sağlık veremli hasta şimdi Şunu sayıklıyormuş yemedi durduramadım :D

Hackhell yönetimi Herzaman ayakta durur
haydi yiyorsa biri bizi Durdursun
Hackhell yönetimine Saygılar =)

Çok teknik konuştun Solarız.Ama mevzu varsa anında ßitiririz olayı:)

=) böyle bütün yönlere hitap eden yararlı bir foruma bu saldırı neden ? googleden ne yazsam tıklayınca bu forumda buluyorum kendimi :melek Neyse hayırlı olsun nice paylaşımlara :durdurun

Solariz... İyiki varsınız. Yukardan bakınca ne kadar küçük görünüyorlar değilmi? Aslında sadece o kadar büyükler takmayın kafanıza.

ya walla 2 gündür kafayı yiyecektim googleye girdim hasret şiirleri yazdım yine HH çıktı karşıma dayanamadım ağladım intihar yöntemleri yazdım Yine HH dayanamadım pcyi camdan attım aşağı indim hala Pc açık ve Ekranda O gördüğüm zamanlarda kendimi x-nax adlı ilaca verdiğim ERROR!! yazısı durunca dayanamadım koştum ağlayarak acaba biri bizi durdurdumu dedim ama bi baktım annem beni dürttü uyan uyan Hackhell Açıldı diye.......:::DDD::::))):):):):):):)

Geri