Yaşamış Oldugumuz Sorun..

Solariz

Administration
Reaction score
0
Değerli Üyelerimiz.
Son günlerde Yaşamış oldugumuz problem bizi çekemeyen fesatlık besleyen kişiler tarafından yapılmış olan saldırılardan kaynaklanmaktadır türkiyede olmamızı bir avantaj bilen uyanık bir kaç kendini bilmez arkadaş datacenter tarafından iplerimizin blocklanmasına neden oldu ve bunu yanlarına kar kalıcanı sandı bizde türkiyede firewall için çok fazla birşey yapamıycamızı anlıyıp yurt dışına çıkma kararı aldık ve şuanda bulundugumu softlayer datacenterında sorf.org tarafından barındırılan sunuculara geçmiş bulunmaktayız güvenligimiz 2 tane cisco firewall tarafından saglanmaktadır kulanmış oldugumuz donanım türkiyede kulandıgımızın nerdeyse 4 katıdır 4 işlemcili 32 çekirdekli 16 gb ramli bir makineye transfer olmuş durumdayız türkiyede 10 mslerde gördügünüz hackhelli yurt dışında amerikada 160 mslerde görüceksiniz bu aslında ne kadar kötü gözüksede saldırılardan türkiyede etkilenen sunucularımızında size vermiş oldugu hızı avrupadaki daha güçlü bir configürasyonla vericektir. burdan bizi engelemeye çalışanların bize çok iyi bir iyiik yaptıgınıda sölemek istiyorum ve onlara hodri meydan kapatında görelim diorum biri bizi durdursun.. :goz:

Hackhell Yönetimi

bu saLdırı işLerinden pek anLamam ama gaLip oLan tarafın her zmnki gibi HackHeLL oLacağına adım gibi eminim.. =)

sloganı degiştiricem artık biri bizi yiyosa durdursun hadi bakalım :)

BiR DaHa BöLe BiR OlaY YaşAnMaz İşaLLA HH UzaNan ElleR KırıLsın Bir Kaç GünDür EvDe KaFayı YiYoDuM Az KaLsıN NeySe DüZelDi Tşk HerKesE:clap:clap

bize saldıranları esefle kınıyorum...

Solariz'den:
Yaşamış Oldugumuz Sorun..

--------------------------------------------------------------------------------

Değerli Üyelerimiz.
Son günlerde Yaşamış oldugumuz problem bizi çekemeyen fesatlık besleyen kişiler tarafından yapılmış olan saldırılardan kaynaklanmaktadır türkiyede olmamızı bir avantaj bilen uyanık bir kaç kendini bilmez arkadaş datacenter tarafından iplerimizin blocklanmasına neden oldu ve bunu yanlarına kar kalıcanı sandı bizde türkiyede firewall için çok fazla birşey yapamıycamızı anlıyıp yurt dışına çıkma kararı aldık ve şuanda bulundugumu softlayer datacenterında sorf.org tarafından barındırılan sunuculara geçmiş bulunmaktayız güvenligimiz 2 tane cisco firewall tarafından saglanmaktadır kulanmış oldugumuz donanım türkiyede kulandıgımızın nerdeyse 4 katıdır 4 işlemcili 32 çekirdekli 16 gb ramli bir makineye transfer olmuş durumdayız türkiyede 10 mslerde gördügünüz hackhelli yurt dışında amerikada 160 mslerde görüceksiniz bu aslında ne kadar kötü gözüksede saldırılardan türkiyede etkilenen sunucularımızında size vermiş oldugu hızı avrupadaki daha güçlü bir configürasyonla vericektir. burdan bizi engelemeye çalışanların bize çok iyi bir iyiik yaptıgınıda sölemek istiyorum ve onlara hodri meydan kapatında görelim diorum biri bizi durdursun..

Hackhell Yönetimi
Çoook teşekürler .Allah kolaylık versin.

sorf.org bi kamyon para alıyordur yahu :D

2 gündür hackhell e giremedim dün hackhell.net den girdim biraz ama sorunluydu yokluğunda kıymetin daha çok anlaşılıyo hackhell

Teşekkürler HACKHELL birkaçgün nasıl geçti anlatması baya zor.
bağımlılık yapan bir site.Tesadüfen tanıdım sitetiyi bir iki program
falan indirdim bir o konu bir bu konu derken.Bağımlı oldum çıktım.
Daha iyisini yapamadıkları için çatlasınlar.

Birde böyle durumlarda bilgi alacağımız basit bir link varmı..
Olsa sevinirim.

Geri