Yağlı ihaleyi Abdullah Gül'ün babası kaptı

ramo46

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Yağlı ihaleyi Gül'ün babası kaptı
2300 billboardun bedeli 5 milyon YTL
.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin toplam 2300 billboard'u yenileme projesi Abdullah Gül'ün babasının şirketi Asteksan'a verildi. 2300 billboard'un imalat bedeli, ortalama 1200 Euro'dan yaklaşık 5 milyon YTL'yi buluyor.
İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi'nin yaptıracağı billboardları, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün baba şirketi Asteksan'ın ürettiği anlaşıldı. Olay, 300 bilboardın haksız olarak elinden alındığını iddia eden Ada Medya'nın başvurusuyla ortaya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür A.Ş.'ye yüzde 43 kár payı ile verdiği billboard sayısı 1800'dü. Kültür A.Ş.'nin aynı kár oranıyla Ströer-İlbak Firması'na devrettiği billboardlardan TCDD mülkiyetindeki 300'ünün haksız olarak elinden alındığını savunan Ada Medya, Rekabet Kurulu'na ve yargıya başvurdu. Yürütmeyi durdurma kararı alan şirket, ihalenin yasadışı ve usulsüz yapıldığını öne sürdü. İstanbul billboardlarında Belediyece yandaş firmalar kollanıp tekelleşme yaratıldığı şikayeti üzerine Rekabet Kurulu, devri izinsiz yaptığı gerekçesiyle Kültür A.Ş. ve Ströer-İlbak grubundan Inter Tanıtım firması yönetimine idari para cezası kesti. 2300 billboardın imalat bedeli, ortalama 1200 Euro'dan yaklaşık 5 milyon YTL'yi buluyor.

SAYISINI 500 ARTIRDILAR:

Belediyenin ihaleyle ve yüzde 43 kár payı ile yan şirketi Kültür A.Ş.'ye, Kültür A.Ş.'nin de aynı oranla Ströer-İlbak'a devrettiği, sayısı 500 artırılıp yenilenen 2300 billboard'un imalat işi Bakan Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül ile kardeşi Mehmet Macit Gül'ün ortağı oldukları Asteksan Makina ve Madeni Eşya İnşaat Taahhüt Ltd.'ne verildi. Ströer-İlbak Ceo'su Murat İlbak, "İmalatı yapacak şirketleri Almanya'daki ortağımız Ströer belirliyor. Ströer'den Michael Schmidt ile konuştum. 2300 billboardu imal işi Asteksan'a verilmiş" dedi. ASTEKSAN'ın planlama yetkilisi İbrahim Canbey, Ströer-İlbak'ın 'Neden kendilerini seçtiği?' sorusuna, "Referanslarımızı ve verdiğimiz fiyatı uygun buldular herhalde. Sipariş hazır" yanıtını verdi. ASTEKSAN'ın planlama yetkilisi İbrahim Canbey ise belediyelere yıllardır park mobilyası ürettiklerini belirterek, Ströer-İlbak'ın billboard üretiminde neden ASTEKSAN'ı seçtiği sorusuna şu yanıtı verdi:

UYGUN BULDULAR HERHALDE:

"Türkiye'de billboard üretiminde önde gelen firmalardan biriyiz ve referansımızı, verdiğimiz fiyatı uygun buldular herhalde. Araştırıp, kıyaslamışlar, bizde karar kılmışlar. Bize sipariş yapılır, tamamlayıp sadece İstanbul değil dünyanın her yerine teslimatı yaparız. İstanbul için verilen billboard siparişini tamamladık ve teslim ettik. Yeni siparişler olursa biz hazırız."

Baba Gül'ün genişletilen fabrikasını Erdoğan yeniden açmıştı

ASTEKSAN, uzun yıllar tornacılık yapan Ahmet Hamdi Gül tarafından 1972'de Kayseri'de PARKIM adıyla kurulmuştu. Birkaç yıl önce üretim alanını genişletince Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden açılışı yapıldı. Toplam 4000 metrekarelik kapalı alanda faaliyet gösteren Asteksan fabrikası, şehir, park ve bahçe mobilyaları, çöp kutuları, otobüs durakları, aydınlatma elemanları ve reklam bilboardları üretiyor. Asteksan'ın Adana'da ve Romanya'da da şubeleri bulunuyor. Ahmet Hamdi Gül ve oğlu Mehmet Macit Gül'ün İstanbul Ticaret Odası'na (İTO) kayıtlı bir şirketleri daha bulunuyor; Kitoko İç ve Dış Tic. Ltd. İTO kayıtlarındaki sicil bilgilerine göre bu şirketin uğraş alanı demir ve çelik üretimi. Şirketin internetteki veb sayfasında referansları arasında Ankara, Adana, Kayseri, Sivas, Tokat, Afyon, Balıkesir, Nevşehir, Kırşehir, Beyoğlu gibi 42 AKP'li belediye, İstanbul Büyükşehir'e bağlı İETT ve İSTON da bulunuyor.

http://groups.google.com/group/kitlesel/web/yal-ihaleyi-abdullah-gln-babas-kapt

Nerdeeen nereye Bütün bunlar helal mi...?

Yetti artık hee.

Helal olsun hacı amcama ıyı yapmış kudurun.

valla ihalelerin yandaşlarına vermelerine bişey demediğim halde bi çok yolsuzluklarını biliyorum onun için bunlar basit geliyo bana yanlış anlama da........

ha şimdi biri çıkıp yolsuzluk biliyosan söyle derse de yazarım kaynağıyla ama okumaz biliyorum daha önceden başıma çok geldi de...

onun için kendine gerçekten güvenen varsa meydan okusun laf salatası yapcak ve kulağının üstüne yatcak olanlar HARİÇÇÇÇÇÇ

adamın babası halen yaşıyorsa, kendinin epey zamanı var

:vur

Ya adam yolda zor yuruyo,b.k atıcaklar ya tamda adamını buldular
ama artık halk okadar bılınclıkı gulup gecıyo

Yetti artık hee.

Helal olsun hacı amcama ıyı yapmış kudurun.

Bende yetsin artık diyorum.

Bak bakalım hacı amcamıza nerden nereye gelmiş.79.9
yaşına kadar mütevazi bir hayatı varken 80 yaşında mı aklı
başına geldi ...Ben hazmedemiyorum kuduruyorum.Senin
içine siniyor mu ?

Abdullah Gül'ün Babası Konuştu
80 yaşında olmasına rağmen torna başında çalışmaya devam eden Abdullah Gül'ün babası Ahmet Hamdi efendi, oğlunun adaylığıyla ilgili konuştu.

AK Parti'nin yeniden cumhurbaşkanlığına aday gösterdiği Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün babası 80 yaşındaki Ahmet Hamdi Gül, oğlunun geleceği için eşi Adeviye hanımla birlikte dua ettiğini söyledi. Baba Gül, "Abdullah ağır, sakin ve kavgacı olmayan, her kesimi, herkesi kucaklayan bir insandır" dedi.

İlerlemiş yaşına rağmen çalışmaktan geri durmayan, son zamanlarda romatizma ağrıları nedeniyle tedavi gören, halen mütevazı sayfiye evinde küçük oğlu Macit ve torunlarıyla oturan işçi emeklisi, tornacı baba Ahmet Hamdi Gül, oğlunun cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin şunları söyledi:

"Abdullah, gönül dostu ve şeffaf bir insandır. Toplumsal harekette hep 'ben' değil, 'biz' diye hareket etmiştir. Samimiyet, dostluk, güleryüz, dürüstlük onun en büyük özelliklerindendir. Ağırbaşlı ve sakindir. Diyalog yolunu kesinlikle kapatmaz. Kavgacı değil, uzlaşıcıdır. Kimseye kin beslemez. Tarafsız ve uzlaşıcıdır. İyi cumhurbaşkanı olur, zira Dışişleri'nde de iyice pişti. Siyasete atıldığı gün onu ülkemize, milletimize bağışladık. Baba ve anne olarak hakkımızı helâl ettik. Başarısı için dua ettik. Herkesi sevgiyle kucaklar."

http://www.samanyoluhaber.com/haber-65090.html

[Adam hirsizlikmi yapmis?
Ariynan ,namusuynan,is yapip parasini alacak.
Muhalefete bir haller oldu.

Degırmen demıskı su neden ustumden gecmıyorsun?
Suda demıskı korkuyorum cocugumuz olurda adını ....... koyarlar.
anlayana

Ulkenin cumhurbaskanının kendi kendine ihale verecek hali yokya tabiki ya babasının ustune gosterecek ya oglunun...

Bu işler boyle yurur...

[Adam hirsizlikmi yapmis?
Ariynan ,namusuynan,is yapip parasini alacak.
Muhalefete bir haller oldu.

Tamda parmak basmışsın namusuyla kazanıyorsa sorun yok...
Ama öyle olmadığı ne kadar açık değilmi.Böyle yapılarak bu
işten esas ekmek yemesi gerekenler ne yapsın o zaman.

Burada kul hakkı yenmektedir.Yetim hakkı yenmektedir..
Biraz düşününce anlarsın ,az buçuk bilirim bu işleri...
Şimdi sen kağıt üzerinde bir şirket kur.Sonrada git sana
pasedilen işi al.Sonrada taşeron bir firma bul işi ona ver
aradaki fark sana kalsın...!!!!

Ulkenin cumhurbaskanının kendi kendine ihale verecek hali yokya tabiki ya babasının ustune gosterecek ya oglunun...

Bu işler boyle yurur...

babadan oğluna
babadan damatlarına
koltuklarda oturanlardan yandaşlarına

birinin oğlunuda çankaya belediye başkanı yapmaya uğraşıyorlar
sebep ankara b.b. başkanlığına yetiştirmekmiş babası oğluna bırakacakmış
genlerinde var bu
krallıkla yönetiliyoruz ya
bunlarda padişah soyundan ya

yağma düzeni bu
talan sofrası bu
başlarına yıkılacak bir gün.

Saygılarımla...

EE ne olmuş sana ne bana ne ihaleyi kim almış almış tanıdık biri alınca bir bit yaniğimi olacak illa.O zaman savcılara suç duyurusunda bulun araştırsınlar.Ayrıca yüksek yerlerde akrabakları olanlar bu ülkede iş yapmasın.çok basit ve alalade bir yaklaşım.i akşamlar.

EE ne olmuş sana ne bana ne ihaleyi kim almış almış tanıdık biri alınca bir bit yaniğimi olacak illa.O zaman savcılara suç duyurusunda bulun araştırsınlar.Ayrıca yüksek yerlerde akrabakları olanlar bu ülkede iş yapmasın.çok basit ve alalade bir yaklaşım.i akşamlar.

Arkadaşım meselenin ÖZ ünü iyi anlamışsın...İşine gelmiyor...

ya boşuna uğraşmayın arkadaşlar nato mermer nato kafa. adamlar o kadar pişkin ki haliyle dini vicdanı sömürülmüş uykuda olan yurdum insanı hırsızlıkmı yapmış namusuynan iş yapıyo diyor. peh

Allah tan gene göstermelik ihale yapmışlar ihalesiz yandaşlarına peşkeş çektiği şeyler de var......

""HADİ BU LAFIMI Bİ AKP Lİ İNKAR ETSİN HODRİ MEYDAN DESİN DE ÇAKİYM VOLEYİ DOKSANA""

bu ınsanlar goz onunde oldukları ıcın ne yapsalar olay oluyor

BU ulkede ıktıdar olan party hep taslanır desteklenmez bır olup sorun cozulmez ulkenın sorunu bu

haram bunlar haram.ahirette ne yapacaklar bakalım

bu ınsanlar goz onunde oldukları ıcın ne yapsalar olay oluyor

BU ulkede ıktıdar olan party hep taslanır desteklenmez bır olup sorun cozulmez ulkenın sorunu bu

Namusuyla çalışıyorlarsa sorun yok.Hacı amca 80 yaşında işçi emeklisi

üç katlı evi var en alt katı torna atülyesi,,,mütevazi bir hayat sürüyordu..

şimdi gerisini sen yorumla bakalım senin gözünden senin aklından

nasıl görünüyor....

Geri