Yağcılık yapmayın..!

daimakce

New member
Reaction score
0
Dikkat ettim Bu sitede Görevli kişilerin yazdıkları yazılara adeta teşşekkür yağıyor.(niye teşekkür ettiniz diye değil.)Yani Görevli arkadaşlar havadan sudan yazsalar bile bakıyorum teşekkür eden edene.Acaba diyorum içimize işlemiş yağcılık(belki bende dahilim buna) duygularımıza hakim olamıyormuyuz ne.Yanlışım varsa düzeltin....
YAZMAYI UNUTTUM:-LÜTFEN BU YAZIMA TEŞEKKÜR ETMEYİN.SADECE YORUMLAYIN.
(isim vermem doğru olmaz sizlerde takip ediyorsunuz.)

walla bu konuda arkadasa katılıyor görevli bir kişi slm yazsa tşk alıyor :)

arkadaş doğru söylüyo :):):)

isim vermen gerek.. bi de hangi olay mesela...

bence isimle alakalı degil yada yagcılıkla sadece görevlilerin yazılarına cok tşkkür geliyor.sadece o ama daimakce ne düsünür bilmem

iSpiYonCu' Alıntı:
isim vermen gerek.. bi de hangi olay mesela...

bu mesaja tşk edip, yorum yazmamayı tercih ederdim.. ama yalaka olucaz sonunda..:p

neden tşk edip geçerdim.. yöneticiler bazen senin benim göremediğimiz şeyleri [bu yüzden yönetici oluyolar zaten] tek cümleyle çözebiliyorlar.. biz de boşu boşuna post atmaktan kurtulup hem forumu kirletmiyoruz hemde tşk butonunun ne işe yaradığını idrak ediyoruz.. tşk edip geçiyoruz.. fena mı oluyor..?? :goz:

Kardeşim illa konu açana teş.edeğiz diye bir kuralmı var, yeri geliyor iki kelimeye bende teş.ediyorum, çünkü söylenenleri onaylıyorum. Bu görevli olur yada yeni bir üye... Hiç farketmez, bunu konuşmak bile saçma...

Efet haklı olablirsin.Yalakalık demeyelim şunada göze batmaya calısma desek daha iyi olur bence:)

Zenryou' Alıntı:
ortalik karismasin sahsi dusuncelerimizi yansitmayalim :eek:ut:
mutlaka dedin gibi olcakta yazı karakterını ufaltırdan bıraz daha ii olcak bildiin gibi buyuk karakterle yazmak tehdıt etmeye falan giriyo en azından hh de böle bide oskar arkadasımız gereken cvbı vermıs sanırım baska bıse sölemeye gerek yok :sigara:

cümleten teşekkür

ona yağcılık demeyelimde arkadaşlık dielim kendine yakın hissettikerine teşekkür etmek dielim + olarakta Ờ ﯕ ζ ạ Ř ın dedikleri çok doğru dielim

işimiz gücümüz kalmadı nelerle uuraşıyoz.. :D

CHI€F' Alıntı:
ona yağcılık demeyelimde arkadaşlık dielim kendine yakın hissettikerine teşekkür etmek dielim

bu yorumun ve beni haklı bulduğun için sana teşekkür etmek isterdim.. ama yöneticisin dostum kusura bakma.. teşekkür edemem sana sonra dedikodu oluyo.. :D

ama verilmiş konuyu tekrar açtığımda konuyu kilitlememeye söz verirsen düşünürüz bişeler..
i45610_ev.gif

edit: pervasız oscar bakış açısı.. TEŞEKKÜR Butonu benim KEYİF benim.. Kime ne..?

Geri