yıllık Rapid prenium almak ne kadar

DocTuSs

Banned
Reaction score
0
yıllık Rapid prenium almak ne kadar ve nasıl alabilirim

yıllık Rapid prenium almak ne kadar ve nasıl alabilirim

bir yıllık alacak isen satabiliriz..kampanyamız 1-2 güne kadar bitecektir
19 gündür devam ediyoruz satıslarımıza artık bitmesi gerek ztn :)

aylık 9 ytl ye gelmektedir..

(ONLİNE) :: RAPIDSHARE PREMIUM ÜYELIK ALMAK ISTEYENLER!! ::

http://www.sgnlive.org/viewtopic.php?f=14&t=630

vaybe bende bu işe mi başlasam :)

rapidshare sitesinde aylık 20 ytl dir + havale ücretide var :)
bu işede baslayabileceginizi sanmıyorum, korsan baskalarının hesabını satarsanız orası ayrı tabi..fakat o zamanda kesin sorun yaşarsınız
ve tüm yük üzerinize kalır batarsınız..

biz tamamiyle kendimiz kullanıcıya özel hesap acıyoruz, kullanacagı hesabın kullanıcı adını, sifresini tüm bilgilerini kendisi belirliyor.
.ve dilerse yine kendisi hesabinin tüm bilgilerini daha sonra degistirebiliyor..yani gercek rapidshare hesabı satıyoruz tamamiyle kisiye özel

bir yıllık alacak isen satabiliriz..kampanyamız 1-2 güne kadar bitecektir
19 gündür devam ediyoruz satıslarımıza artık bitmesi gerek ztn :)

aylık 9 ytl ye gelmektedir..

(ONLİNE) :: RAPIDSHARE PREMIUM ÜYELIK ALMAK ISTEYENLER!! ::

http://www.sgnlive.org/viewtopic.php?f=14&t=630

rapidshare sitesinde aylık 20 ytl dir + havale ücretide var :)
bu işede baslayabileceginizi sanmıyorum, korsan baskalarının hesabını satarsanız orası ayrı tabi..fakat o zamanda kesin sorun yaşarsınız
ve tüm yük üzerinize kalır batarsınız..

biz tamamiyle kendimiz kullanıcıya özel hesap acıyoruz, kullanacagı hesabın kullanıcı adını, sifresini tüm bilgilerini kendisi belirliyor.
.ve dilerse yine kendisi hesabinin tüm bilgilerini daha sonra degistirebiliyor..yani gercek rapidshare hesabı satıyoruz tamamiyle kisiye özel

gerçek olduğunu nasıl anlayacaz ya sıkıntı çıkarsa

gerçek olduğunu nasıl anlayacaz ya sıkıntı çıkarsa

böyle bir durum olamaz..cünkü hesabınızı biz acıyoruz...hesap satın almaya karar verip, ödemeyi yaptıgınızda; hesabımı açın dediginiz anın tarihi ve saatiyle hesap acılacaktır..bunu hesabınızdan aldıgınızda kontrol edebilirsiniz..suana kadar pekcok kisiye hesap satıslarımız olmustur..hicbir sorun yasayan olmamıstır

haa dünyalar tersine döndü oldu diyelim ..paranızı iade ederiz..

ayrıca bir dip not daha :)

..Kim ne indirmiş, ne kadar büyükte dosya indirmiş nereden öğrenebilirim?..

Hesabınız sadece size özel açılacagı için, adım adım downloadlarınızı takip edebilirsiniz..
Rapidshare premium hesabınıza hesap girisini yaptıktan sonra üst sekmeden "View Logs" u tiklayarak dosya indiren kisilerin IP adreslerini ve dosya büyüklügünü takip edebilirsiniz..Yani tamamen size özel bir hesap oldugunu takip edebilirsiniz

yok daim yha aylık 10 tl den hesapla :D

rapidshare sitesinde aylık 20 ytl + havale ücreti..bizde ptt den ödeme seçenegide mevcuttur
yani cok ucuz

6 aylık satısımızda mevcuttur..tabi kampanyamız bitmeden yetisene..19 gündür devam ediyoruz

ben 50 köntöre satıyorum almak istersen p.m yolla

Geri