"Yıldızlara kefilim"

SeYhN

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
ibrahim_uzulmez_356732.jpg

Kaptanımız İbrahim Üzülmez, yeni transferlerin hem futbol, hem de karakter açısından çok iyi olduğunu söyledi.

Tecrübeli oyuncu, özellikle Simao Sabrosa'ya bayıldığını belirterek, “Ben zaten Simao'nun futbolculuğunu çok beğenen birisiydim. Ama onun bu kadar mütevazi bir insan olduğunu bilmiyordum. Tesislerde beni gördüğü her yerde ‘Kaptan nasılsın?' diye hatır soruyor. Çok cana yakın biri... Hani derler ya, Beşiktaşlılık duruşu diye. Simao işte böyle birisi. Bu camiaya çok yakışacak bir isim” diye konuştu.

Sadece Simao'nun değil, takımdaki diğer yeni transferlerin de çok iyi karakterlere sahip olduğunu söyleyen emektar kaptan, “Ben bu takımın kaptanı olarak yeni gelen yıldızlara kefilim. Bu futbolcuların Beşiktaş'a çok büyük katkıları olacak. İnanın bir an önce yıldızlarla dolu bu kadroya girmek istiyorum. Böyle bir takımda herkes kendini yıldız gibi hisseder” ifadelerini kullandı.

Bucaspor karşılaşmasına göre Trabzon maçında çok daha farklı bir taktik anlayış olabileceğini belirten İbrahim, “Bu hocamızın bileceği bir iş” yorumunu yaptı.

Kaynak: Milliyet

DeLi ibomuz onay verdiyse kimseye tek keLime etmek düşmez..Tamam hadi dağıLın!!

Geri