Yıldıray Beşiktaş'ta!..

LLEHKCAH

Anarchist
Reaction score
0
Beşiktaş'ın, Stuttgart'ta forma giyen Yıldıray Baştürk'ü devre arasında transfer edeceği ileri sürüldü.

tuttomercatoweb.com adlı spor sitesinde yer alan habere göre, Beşiktaş'ın yanı sıra Mönchengladbach'ın da Yıldıray'la ilgilendiğini yazdı.

Yıldıray atağı
İtalyan spor sitesi tuttomercatoweb.com, siyah-beyazlıların bir süredir takip ettiği Yıldıray Baştürk için teklife hazırlandığını yazdı.

Stuttgart'ta mutsuz
Beşiktaş ara transferde orta sahasını güçlendirmek için harekete geçti. Delgado'nun yanında ikinci bir adam eksiği çeken siyah-beyazlı takımda yönetim, bir süreden beri takip ettiği Yıldıray Baştürk'ü ocak ayında "Kartal" yapmanın çaresini arıyor. İtalya'nın ünlü spor sitesi tuttomercatoweb.com'da da yer alan haberde,
kulübü Stuttgart'ta sakatlık nedeniyle forma şansı bulamayan milli futbolcunun Türkiye'de top koşturmayı sıcak baktığı belirtildi. Site, Yıldıray ile sadece Beşiktaş'ın ilgilendiğini de vurguladı.

Denizli'ye sorulacak
Siyah -beyazlı yönetim, Haziran 2010'da sözleşmesi bitecek olan Yıldıray için teknik direktör Mustafa Denizli'nin onayını alacak. Fotomaç'ta yer alan habere göre, Denizli'nin beğendiği futbolcular araısında gösterilen futbolcu için tecrübeli teknik adamın "Hayır" demeyeceği ve transfere yeşil ışık yakacağı öğrenildi. Alman Ligi Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach'ın da ilgilendiği 30 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş'ın hızlı hareket edip Stuttgart yönecileriyle önümüzdeki günlerde masaya oturacağı ve anlaşma zemini arayacağı dile getirildi.

gelirse tam süper olur ama sanmıyorum geleceğini.

bence büyük bi ihtimalle gelir eğer bizim tp kafa başka iyi bi teklif sunarsa. Çünkü sakatlıktan yeni çıktı ve yaşı var. Bencede gelsin çünkü yıldıray çok kaliteli bir topçu cisseye vereceğin parayı ona ver gönder cisseyi

bu Türk basını da Yıldıray'ı her transfer donemi 3 buyuklerden birine getiriyor yahu :)

geLmez hiç hayaL kurmayaLım bence...

Orta sahaya ilaç gibi olur. Ama gelmesi biraz zor.

gelse çok iyi olur. tam bir beyin bence ve de takımda çok gerekli...
delgado yapmıyor ama o yapar...

Yıldırayın Beşiktaş formasını tam anlamıyla taşıya bilecek kapasitede oldugunu sanımıyorum...
Gerçi Yönetim Eski Beşiktaş Ruhunu Ertuğrul Sağlamı Gönderek Tamamen Öldürdü. ...
Ama bir umut... işte...

zaten nerde 30 unu gecmıs war onu alırlar para .....ok yaaaaa
aman söle işe yarayacak genc birini bulursunuz....................
zaten bu denızlı ne halt yıyosa bu takımın basıına.....................
bu adam hangı takımı abat etmıste bızım takımı kurtaracak................
hadı ordan :D

Geri