- Reaction score
- 0
3 Temmuz'dan bu yana özgürlüğünden mahrum olan ve hakim karşısına ilk kez 14 Şubat'ta çıkacak olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, cezaevinde izlediği Beşiktaş derbisi, takımın son durumu, yeni transfer Sow ve genel tablo ile ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı. İşte Yıldırım'ın, avukatları aracılığı ile yolladığı mesajlarda öne çıkanlar...
ALEX FAZLA YORULDU
Alexi son maçlarda yorgun gördüm. Haftada 3 maç oynanan bu tempo sebebiyle yorgun düşmüş de olabilir. Bundan sonra normal takvime dönüleceği için dinlendirilmesine gerek kalmaz diye düşünüyorum...
BEŞİKTAŞ İTİRAFLARI
Beşiktaş derbisinde takımımızın iyi olmadığını söyleyebilirim. Yorgunluk gözlemledim. Ancak yine de şartlar ne olursa olsun böyle bir maçı kazanmasını bildiler. Bu çok önemli...
İLK KEZ 13 ŞUBAT DEDİ
Daha önce de hep söyledim; neden hâlâ tutuklu olduğumu bilmiyorum. Bildiğim tek şey birilerinin bizim için düğmeye bastığı. 14 Şubatta yapılacak olan ilk duruşmayı gerçekten de büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Taraftara çok teşekkür ediyorum. Bana hep inandılar, güvendiler. Her zaman arkamda durdular, durmaya da devam ediyorlar. Taraftarlarımıza gereken mesajı 13 Şubatta vereceğim. O gün çok önemli açıklamalarım olacak...
HAYAL BİLE EDİLMEZDİ
Fenerbahçe için her şeyimi verdim. 13 yıl Türk futboluna hizmet ettim. Cebimden 30 milyon dolar harcadım. Stat, salon, tesisler yaptım. Tesislerin hepsi Fenerbahçenin tapulu malıdır. Fenerbahçeyi getirdiğim bu noktayı kim hayal edebilirdi.
GENEL TABLOYA BAKIŞ
Türk futbolunun şu anda bulunduğu ortamda Futbol Federasyonuna çok zor başkan bulunur. Bu, kulüpler için de geçerlidir. Kulüplerin geleceğini de iyi görmüyorum.
MUTHiS BiR FUTBOLCU
"Moussa Sow, Fenerbahçe için çok iyi bir transfer. O bence müthiş bir oyuncu. Transferiyle ilgili yaşananları biliyorum. İlerleyen süreçte takımımıza çok faydalı olacağından eminim...
http://www.fanatik.com.tr/Yildirim-mesajlar_3_Detail_34_252315.htm