Yıldırım: Bu oyuna Gelmeyin

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, taraftarlara seslenerek "İç ve dış düşmanlarımız, taraftarı bize, takıma karşı kışkırtıyor. Kulübünü seven taraftarların uyanık olmasını, bunlara fırsat vermemesini istiyorum" dedi.

Oyuna gelmeyin

F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım, resmi derginin yeni sayısında, tribünde olay çıkaranlarla mücadeyi bırakmayacaklarını söyledi. Yıldırım, "Sezona iyi başlamadık. Bunda sakatlıkların da etkisi büyüktü. Başarı gelmeyince iç ve dış düşmanlarımız taraftarımızı bize, takıma karşı kışkırtıyor. Kulübünü seven taraftarların uyanık olmasını, bunlara fırsat vermemesini
istiyorum" dedi.Kaynak:Fotomaç

Bizim dededen başka düşmanımız yok !!!!!

Aziz Bu sene yanLış ŞeyLer yapıyor ama o da Bunun Farkında Değil Sezon sonu diyecek Ben bu sene hata yaptım diye ama iş işten geçecektir...bu yazımıda not alın..

ya aziz başkan gönder şu moruğu sonuna kdr arkandaız...

Aziz Bu sene yanLış ŞeyLer yapıyor ama o da Bunun Farkında Değil Sezon sonu diyecek Ben bu sene hata yaptım diye ama iş işten geçecektir...bu yazımıda not alın..

Sezon başından beri Aziz başkanın bu sene felaket derecede yanlış yaptığını her msjımda belirtiyorum zaten.Sana sonuna kadar katılıyorum dostum....

bir yere kadar sabrettik ama Avrupadada İş zora binince yeter Artık diyesi geLiyor insanın...
Gerçekten AciL birşeyLer yapıLması gerek en kötü Sezon sonunda bazılarının özeLLiklede Aragones'in PostaLanması gerek
Yoksa işimiz zor bu sene !!!

bi gs li olarak bu başkana yuh diyen leri fb taraftarı olarak zannetmiyorum bu başkana yapılmaz adam yemedi yedirdi içmedi içirdi

Geri