Yıldırım: Beşiktaş bizi şampiyon yapar

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
5 puan fark hiç önemli değil. Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Galatasaray'ı yener, biz de şampiyon oluruz.

Şike davasından 9 ayı aşkın bir süredir tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Süper Final maçları öncesi yaptığı tahminde, kendilerini şampiyonluk için G.Saray'dan daha şanslı gördüğünü açıkladı. Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Başkanı Metin Doğan'ın Metris'te ziyaret ettiği Yıldırım, Doğan'a "5 puan fark hiç önemli değil. Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Galatasaray'ı yenerek bizi şampiyon yapacak" iddiasında bulundu.

BENİ UZUN SÜRE DAHA İÇERDE TUTACAKLAR

Yıldırım, Etik Kurulu ve PFDK üyeleri kendisini sorularla çok sıkıştırdığını ama hepsine cevap verdiğini belirterek, "Her iddiayı çürüttüm. Hiçbir açığımı bulumadılar" dediği de öğrenildi. Mayıs ayındaki dava sonunda tahliye umutları besleyen başkanın, bu şansının az olduğunu Metin Doğan'a aktardığı, daha uzun süre kendisini içeride tutacaklarını söylediği de ifade edildi.

http://spor.milliyet.com.tr/yildiri...spor/spordetay/14.04.2012/1528207/default.htm

Tabİ gÖnÜl İster hep kendİne,ama benİm hİÇ Ümİdİm yok,trabzonda beŞİktaŞta gs ye yatacaklar gİbİ gelİyor.tek Şansimiz var oda bÜtÜn maÇlari kazanmak!

Tabİ gÖnÜl İster hep kendİne,ama benİm hİÇ Ümİdİm yok,trabzonda beŞİktaŞta gs ye yatacaklar gİbİ gelİyor.tek Şansimiz var oda bÜtÜn maÇlari kazanmak!

şu zihniyetten kurtulamadınız :durdurun

bu cümlelerin bile başınıza geleni her daim hakettiğinize işarettir,
adam daha maçlar başlamadan aragazını veriyor,aynı şeyi trabzon maçı önceside yaptı ve olan oldu,

kadıköyde galatasaray maçını hiç ağzınıza almadınız nedense!!!

yarası olan gocunur zorunuza gitmesin...

Bir fenerbahçeli olarak bende zor görüyorum ama inş temennimiz olur.

degazor ortalığı bulandıracak yorumlar yapmana gerek yok
Tabi yeri geldimi aragazıda verilecek ne var bunda
En azından Fenerbahçe maç yapacağı her takımın bir oyuncusuna maçtan 1 hafta evvel talip olmuyor
Bakınız! abramat, yiğit o, bu, şu

En azından Fenerbahçe maç yapacağı her takımın bir oyuncusuna maçtan 1 hafta evvel talip olmuyor

Karakter meselesi bu kardeşim sende biliyosun...

Geri