Yılbaşı Gecesinde Hüsran Ortalık Pert Üzgünüm Yaa

dostum bayanlardan yardım istiosan o iş sakat ;) hic bi bayan olumlu bakmaz ben olsam yüzüne bakmazdım tarzı yazarlar...

2 secenegin war ya bısey olmamıs gıbı davranıp bıraz daha ılgı gosterıceksın
yada o senı nıye bırakıyo gıdıo yüzsüzlük yapıp üste cıkmaya calıscaksın sen benı bırakıon nıye gıdıosun hem kendın davet edıosun tarzında ; )

kolay gelsin umarım mutlu olursun..

iSpiK' Alıntı:
dostum bayanlardan yardım istiosan o iş sakat ;) hic bi bayan olumlu bakmaz ben olsam yüzüne bakmazdım tarzı yazarlar...

2 secenegin war ya bısey olmamıs gıbı davranıp bıraz daha ılgı gosterıceksın
yada o senı nıye bırakıyo gıdıo yüzsüzlük yapıp üste cıkmaya calıscaksın sen benı bırakıon nıye gıdıosun hem kendın davet edıosun tarzında ; )

kolay gelsin umarım mutlu olursun..

vay kardeş ne güzel akıl veriyorsun. yağ gibi üste çıkmak.
erkek milleti işte.

ve maginatör. kız yine insaflı davranmış seninle konuşmaya devam etmiş. ve o durumda yakaladığı halde kafan sağlam kalmış.

yağ gibi üste çıkmaya çalışman beni daha çok sinirlendirirdi. arkadaşın sinirlenir mi bilmem. bence senin yaptığın şeyin hata olduğunu (buraya başka bir şey yazmak istedim ama saygı...)anlamasını sağla ve affettirmeye çalış kendini.

kadın unutmaz ama; en azından unutmuş gibi davranmasını sağla.

hangi ara aradında üste cıktın sen ;)

neise ben bişi demedim.. sonsuzluğa ama sende genelleme yapma ben alıntı yaptım sadece öle alakam olmaz böle seylerle ;) alıntı gibi ; )

her ne yapıyorsan forumda küfür kullanmadan yap burada bayanlarda var. editledim bu seferlik.

sen sen ol hangi yasta ve hangi akılda olursan ol...ve hangi psikolojıde olursan ol...kendine ait özel meseleleri ifşa etme!... mutlaka boyle meselelerı boylesıne asıkare degıl...forumda bır baska tanıdıgın bır agabeyın veya bu konuda fıkır verebılecek ve rahatlatabılecek bırılerınle ozelden paylasman cok daha guzel olacaktır kanaatımce...yasadıgın seyler hakkında yorum yapmıyorum kısısel tercıhlerındır..ama yasadıklarını burada anlatman konusunda dır yazdıklarım ikisini karıstırma...bır kısının ozellerı bu kadar ortada olmamalı...kaldıkı o gun orada bulunan ve buranın uyelerı olan kişilerde var ve gormesın demıssın! bu paylasımla beraber ne kadar mumkun sence!..gercekten gormesını ıstemıyorsan ozelden paylasman daha dogru olurdu...

Geri